POS cihazı kağıdı nasıl takılır?

İçindekiler:

  1. POS cihazı kağıdı nasıl takılır?
  2. Ingenico POS cihazı nasıl açılır?
  3. Ingenico Move 5000f nasıl kullanılır?
  4. POS cihazı nasıl resetlenir?
  5. Ingenico yazarkasa POS z raporu nasıl alınır?

POS cihazı kağıdı nasıl takılır?

Pos Cihazına Kağıt Nasıl Takılır İngenico başlıklı sorunun cevabı da diğerlerinden farksızdır. Kapak açılır, ilgili bölgeye rulo oturtulur ve kapak kapatılır. Ayrıca tam olarak bitmemiş kağıtların bir işi daha çıkaracağı düşünülmüyorsa kağıt değişimi yapılabilir.

Ingenico POS cihazı nasıl açılır?

Terminal kapalıyken yeşil (GİRİŞ) tuşuna basılarak açılır. Kapatmak için sarı (SİLME) tuşa basılır ve “CİHAZ KAPATILACAK?” sorusuna karşılık giriş tuşuna basılarak kapatılması sağlanır. iDE280, masaüstü kullanım için tasarlandığından sadece kutunun içinden çıkan adaptör takılarak çalışmaktadır.

Ingenico Move 5000f nasıl kullanılır?

Move/5000 F, seyyar kullanım için pilli olarak tasarlanmıştır. Terminal kapalıyken yeşil (GİRİŞ) tuşuna basılarak açılır. Kapatmak için sarı (SİLME) tuşa basılır ve “CİHAZ KAPATILACAK?” sorusuna karşılık giriş tuşuna basılarak kapatılması sağlanır.

POS cihazı nasıl resetlenir?

POS cihazı üzerinde bulunan ana menüyü açan tuşa basınız. Aşağı ve yukarı yön ok tuşları ile menüden “ şyeri Menü”yü seçip G R Ş (yeşil) tuşuna basınız. Aşağı ve yukarı yön ok tuşları ile menüden “Şifre Reset”i seçip G R Ş (yeşil) tuşuna basınız.

Ingenico yazarkasa POS z raporu nasıl alınır?

OTO Z raporunun alınabilmesi için yazarkasanın açık olması gereklidir. F tuşuna basınız. ''YAZARKASAPOS AYARLARI'' menüsüne şifre ile giriş yapılır. “Z RAPORU AYARLARI” menüsüne giriniz. “OTOMATİK Z RAPORU” menüsüne giriniz.