Logo Tiger 3 programı nedir?

İçindekiler:

  1. Logo Tiger 3 programı nedir?
  2. Logo Tiger ile neler yapılabilir?
  3. Tiger3 nedir?
  4. Logo yazılım sahibi kim?
  5. Logo firması kimin?
  6. Logo Lem paketi ne demek?

Logo Tiger 3 programı nedir?

Logo Tiger 3, firmanın büyüme sürecini tam olarak destekleyen bir ERP çözümüdür. Sunduğu çoklu döviz desteği, farklı dil seçenekleri ve uluslararası raporlama imkanları ile sınır ötesi ihtiyaçlarda da destekçinizdir.

Logo Tiger ile neler yapılabilir?

Logo Tiger 3 Dış Ticaret modülü, ithalat ve ihracat işlemlerini daha etkin, daha verimli ve yasal yükümlülüklere daha uygun şekilde gerçekleştirmeyi sağlıyor. Tüm yükümlülükler muhasebe, finans, satın alma, satış ve dağıtım gibi diğer süreçlerle uyumlu ve entegre olarak Logo Tiger 3 üzerinden takip edilebiliyor.

Tiger3 nedir?

Tiger 3 orta ve büyük işletmelerin finans, muhasebe, satın alma, stok, hızlı üretim, iç ticaret ve dış ticaret gibi faaliyetlerini bir noktada toplayan üst düzey verimlilik sunan bir hizmettir. Tiger 3 sayesinde işletmenizin faaliyetlerini standart bir sisteme yerşetirin.

Logo yazılım sahibi kim?

M.Tuğrul Tekbulut 2006 yılında Sabancı Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü'nden yüksek lisans derecesi aldı. 1984 yılında bugün Logo Grup altında toplanan yazılım girişimini kurdu.

Logo firması kimin?

LOGO Yazılım'ın kurucusu Tuğrul Tekbulut Webrazzi TV'de konuğumuz oldu.

Logo Lem paketi ne demek?

LEM; güncel Logo ürün kullanıcılarının, yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmalarını sağlayan bir aboneliksistemidir.