Instagram hikaye nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Instagram hikaye nasıl yapılır?
  2. Instagram hikaye herkese açık nasıl yapılır?
  3. Instagram çoklu hikaye nasıl yapılır?
  4. Instagramda takip etmeyen hikayemi görebilir mi?
  5. Instagram Story nasil Paylasilir?
  6. Instagramda takip etmeyenleri nasıl bulabilirim?

Instagram hikaye nasıl yapılır?

Instagram'a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Instagram hikaye herkese açık nasıl yapılır?

Sonra kendi Hikayenizi görüntüleyin ve sağ üstteki üç nokta ile simgelenen 'daha fazla' düğmesine dokunun. Buradan Hikaye ayarlarına girin, Arkadaşlar altından "Herkese Açık"ı seçin. Artık paylaştığınız hikayeler herkese açık olarak görülebilecek. Hikayenizi görüntüleyenleri görmek için hikayeye dokunmanız yeterli.

Instagram çoklu hikaye nasıl yapılır?

Bunun için yapmanız gerekenler oldukça basit. İlk olarak hikaye kısmına koyacağınız bir fotoğrafı seçmeniz gerekiyor. Bu fotoğraf hikaye ekranında yer aldıktan sonra iki parmağınızla küçültme hareketi yaparak fotoğrafı yeniden boyutlandırabilir, ikinci fotoğrafa yer açabilirsiniz.

Instagramda takip etmeyen hikayemi görebilir mi?

Eğer hesabınızı gizli olarak ayarladıysanız, hikayenizi yalnızca onaylanmış takipçiler görebilir. Hesabınız herkese açık olarak ayarlıysa, hikayenizi Akışta takipçileriniz, profilinizde ise herkes görebilir.

Instagram Story nasil Paylasilir?

-İlk olarak Android ya da iOS işletim sistemine sahip telefon ya da tabletinizdeki Instagram uygulamasını açın. -Hikaye paylaşım ekranında eklemek istediklerinizi ekleyin ve hikayenize sok halini vererek paylaşın.

Instagramda takip etmeyenleri nasıl bulabilirim?

1.Adım: Instagram hesabınıza giriş yapın. 2.Adım: Instagram'a giriş yaptıktan sonra buradan Ayarlar sayfasını açın. 3.Adım: Ayarlar sayfasının sol tarafta yer alan Gizlilik ve Güvenlik bölümüne tıklayın. 4.Adım: Gizlilik ve Güvenlik bölümünden Hesap Verileri>Hesap Verilerini Görüntüle seçeneğine tıklayın.