Masterpass hesap nedir?

İçindekiler:

  1. Masterpass hesap nedir?
  2. Masterpass üyelik iptali nasıl yapılır?
  3. Masterpass işlemi ne demek?
  4. Getir Masterpass Hesabı Nasıl Açılır?
  5. Kartım Masterpass kayıtlı mı?

Masterpass hesap nedir?

MasterPass internete bagli tüm cihazlarla her seferinde ödeme karti bilgisi girmeden kolay ve güvenli alisveris yapmanizi saglayan MasterCard'in online ödeme çözümüdür. ... Ödeme esnasinda yapilan kayit islemi sonrasinda MasterPass hesap sifreniz kayit esnasinda kullandiginiz cep telefonuna SMS ile iletilecektir.

Masterpass üyelik iptali nasıl yapılır?

Masterpass hesabımı nasıl silebilirim? Masterpass Türkiye internet sitesi ( www.masterpassturkiye.com ) üzerinden hesabınıza erişim sağlayarak ya da kartınızı kaydetmiş olduğunuz işyerinde kullanıcı profili yönetim ekranı üzerinden ya da kartlarım menüsü altından kartlarınızı silebilirsiniz.

Masterpass işlemi ne demek?

MasterPass internete bağlı tüm cihazlarla her seferinde ödeme kartı bilgisi girmeden kolay ve güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan MasterCard'ın online ödeme çözümüdür.

Getir Masterpass Hesabı Nasıl Açılır?

MasterPass Hesabınızın Kurulumu MasterPass kayıt sayfalarında istenen, geçerli bir e-mail adresi ve cep telefonu numarası, güvenlik sorusu/yanıtı, karşılama mesajı ve şifre ('Giriş Bilgileri') gibi bilgileri Mastercard'a ileterek MasterPass'e kaydolabilirsiniz.

Kartım Masterpass kayıtlı mı?

Kayıtlı olduğunu düşündüğünüz kartın bilgilerini girerek kartınızın bağlı olduğu bankadan, bankanızda kayıtlı olan cep telefonunuza iletilen doğrulama SMS'inde yer alan kodu girerek kartınızın Masterpass'te kayıtlı olup olmadığını görüntüleyebilir ve kayıtlı olmasını istemediğiniz kartı güvenle silebilirsiniz.