Gizlilik politikası ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Gizlilik politikası ne anlama gelir?
  2. Google Gizlilik modu ne işe yarar?
  3. Google gizlilik ayarları nasıl yapılır?
  4. Play Console nasıl açılır?

Gizlilik politikası ne anlama gelir?

Gizlilik Politikasının temeli Veri Koruması Hukuku'na ve Kişisel verilerin korunması ile ilgili cesitli kanunlara dayanır. İnternet sitenizi veya uygulamanızı kullanan kişilerin kişisel verilerini toplayabilirsiniz. ... Bu bildirimin yapıldığı metne de "Gizlilik Politikası" denir.

Google Gizlilik modu ne işe yarar?

Gizli modgizli sekme olarak da bilinir – aynı cihaz veya hesabı kullanan kullanıcılara gizlilik sağlar. Gizli moddayken, tarayıcı internet geçmenizi, çerezleri, indirme geçmişini ve giriş bilgilerini kaydetmez.

Google gizlilik ayarları nasıl yapılır?

Gizlilik ayarlarınızı seçme
  1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  2. Sağ üstte Diğer. Ayarlar'ı tıklayın.
  3. "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında hangi ayarların kapatılacağını seçin. Chrome'un bir siteyle ilgili içeriği ve izinleri nasıl işleyeceğini kontrol etmek için Site ayarları'nı tıklayın.

Play Console nasıl açılır?

Geliştirici Hesabı açmak için yapmanız gerekenler; Öncelikle Google Play Console'a gitmeli ve buraya uygulama yüklerken kullanacağınız Google Hesabınız(Gmail) ile giriş yapmalısınız. Sözleşmeleri okuyup kabul ettikten sonra Ödeme İşlemine Devam Et butonuna tıklayarak kayıt için gerekli ödeme adımına geçebilirsiniz.