Jetizz kargo ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. Jetizz kargo ne zaman gelir?
  2. Aras Kargo ile Aras Kurye aynı mı?
  3. Jet kargo kaç günde gelir?
  4. Kargo en geç kaç günde gelir?
  5. Hepsiburada dan kargo kaç günde gelir?
  6. Kargo mu kurye mi?

Jetizz kargo ne zaman gelir?

Jet Kargo hizmeti, hızlı ve güvenilir teslimat sistemidir. Gönderileriniz bir sonraki gün en geç 10.00'a kadar teslim edilmektedir.

Aras Kargo ile Aras Kurye aynı mı?

Fark yok, sadece kuryenin daha hızlı olması lazım kağıt üzerinde. Buradan gönderi takip veya müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Jet kargo kaç günde gelir?

Başvurularınız tarafımıza ulaştıktan sonra 2-3 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmaktadır.

Kargo en geç kaç günde gelir?

0-600 km mesafeye kadar taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir. 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 4 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.

Hepsiburada dan kargo kaç günde gelir?

Hepsiburada son olarak, yenilikçi hizmetleri arasındaki siparişlerinin ev ve iş yerleri dışında bir teslimat noktasından 7 gün 24 saat teslim alınabildiği Hepsimat modeline, Easy Point Express kargo teslimat dolaplarını da dahil etti.

Kargo mu kurye mi?

Kuryelerde evrak/paket teslimatının hızlı olması ve daha geniş hizmet ağı olduğu için kargoya göre fiyatı biraz daha yüksektir. Kurye ağır gönderimler için çok uygun değildir. Ağır ve uzun mesafeli gönderimler için kargo tercih edilir. Eğer gerçekten aceleniz varsa sizin işinizi bir kurye çözecektir.