PayU TR ne demek?

İçindekiler:

  1. PayU TR ne demek?
  2. PayU tr avansas nedir?
  3. PayU hangi ülkenin?
  4. Iyzico hangi ülkenin?
  5. Iyzico sahibi kimdir?
  6. Pay TR ne demek?
  7. Pay tr güvenilir mi?
  8. BKM Express ile kart ekle nedir?

PayU TR ne demek?

PayU ödeme hizmetleri, işletmelerin gerek web gerekse mobil üzerinden online olarak sanal POS hizmeti alabildiği bir finans teknolojisidir. Bu süreçte, işletmeler herhangi bir bankaya başvurmalarına gerek kalmaksızın sanal POS temin edebilir veya anlaşmalı bankaların sanal POS'larından faydalanabilir.

PayU tr avansas nedir?

Payu sayesinde firmalar sanal pos almak için ayrıca bankalara başvurmalarına gerek kalmaz. Sadece PayU ile yapılan mutabakat neticesinde, tüm anlaşmalı bankaların sanal poslarını alabilir, taksitli ve taksitsiz olmak üzere tahsilatlarınızı online olarak alabilirsiniz.

PayU hangi ülkenin?

PayU, e-ticarette satıcılara ödeme teknolojisi altyapılarını sağlayan bir finansal teknoloji (fintech) şirketidir. 2002 yılında kurulan şirketin merkezi Hollanda'nın Hoofddorp kentinde yer almaktadır.

Iyzico hangi ülkenin?

Türkiye'nin en önemli fintech girişimleri arasında yer alan ve dikkat çekici bir büyüme yakalayan yenilikçi ödeme sistemi şirketi iyzico, 13 milyon dolarlık yeni bir yatırım aldı.

Iyzico sahibi kimdir?

İyzico
TürüÖdeme sistemleri, finans teknolojileri
Girişimci(ler)Barbaros Özbuğutu, Tahsin Isın
SahibiPayU
CEOBarbaros Özbuğutu
Endüstrie-ticaret
6 satır daha

Pay TR ne demek?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

Pay tr güvenilir mi?

PayTR Sanal POS ve ödeme çözümleri, sadece bir ödeme/tahsilat aracı değildir. Aynı zamanda güvenlik konusunda gelişmiş PCI DSS uyumlu teknik altyapısı ve alanında tecrübeli personeli ile PayTR hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır.

BKM Express ile kart ekle nedir?

BKM Express; BKM, bankalar ve e-ticaret dünyasının önde gelen firmalarıyla birlikte geliştirilen, İnternet alışverişlerini hızlı, kolay ve keyifli hale getiren bir dijital cüzdandır. Kart sahipleri, kartlarını BKM Express'e kaydederek kart bilgilerini İnternet'te paylaşmadan alışveriş yapabilirler.