Yurtiçi Kargo ile nasıl anlaşma yapılır?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo ile nasıl anlaşma yapılır?
  2. Yurt içi kargo hangi saatler indirimli?
  3. PTT Kargo kaç kiloya kadar alıyor?
  4. Kargo firmalarıyla anlaşma nasıl yapılır?

Yurtiçi Kargo ile nasıl anlaşma yapılır?

Yurtiçi Kargo ile Anlaşma Yapmak Herkes (Kurumsal, Bireysel) sana en yakın yurtiçi şubesine giderek işletmeniz için gerekli olan gönderi koşullarını konuşabilir ve anlaşma yapabilirsin.

Yurt içi kargo hangi saatler indirimli?

12:00 – 15:00 Saatleri arasında Şube ve Acentelerimize kargosunu kendisi getiren müşterilerimize Standart Taşıma ve Adres Teslim hizmetleri üzerinden %20 indirim sunulacaktır. Kampanya standart taşıma ve adres teslim hizmetleri için geçerlidir. İndirim, hizmetlerin vergiler hariç bedeli üzerinden uygulanır.

PTT Kargo kaç kiloya kadar alıyor?

9- Bireysel müşterilerin il merkezi dağıtım sahası adresi varışlı posta kargoları ile kargolar ağırlık olarak en fazla 50 kg, hacimsel olarak 200 desiye kadar; il merkezi dağıtım sahası dışında kalan yerler varışlılar ise en fazla desiye kadar alıcı adresinde teslim edilmek üzere kabul edilebilir.

Kargo firmalarıyla anlaşma nasıl yapılır?

Gönderiler için anlaşma yapılacak olan şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gidilerek anlaşma için görüşülmektedir. Gönderiler için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. Adet ve paket boyutlarına göre bir bütçe belirlenmektedir.