Yurtiçi Kargo kapıda ödeme nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo kapıda ödeme nasıl oluyor?
  2. Şahıslar kapıda ödemeli kargo gönderebilir mı?
  3. Kapıda ödeme nakit olur mu?
  4. Kargolarla nasıl anlaşma yapılır?

Yurtiçi Kargo kapıda ödeme nasıl oluyor?

Nakit Tahsilatlı Gönderi Alıcı müşteri sipariş verirken ürünü, Yurtiçi Kargo'dan kapıda kargo teslimatı esnasında nakit olarak ödemek istediğini web sitesi veya telefon aracılığı ile iletir.

Şahıslar kapıda ödemeli kargo gönderebilir mı?

Bu haklardan en önemlisi ise, kargoları kapıda ödemeli olarak göndermek olmaktadır. Kapıda ödeme sistemini şahıs olarak yapabilmek mümkün. Bir şirket olmaya gerek yok. Kapıda ödemeli kargo için birinci yol fatura düzenlemekten geçiyor.

Kapıda ödeme nakit olur mu?

Kapıda ödeme sistemi sayesinde, internet üzerinde kredi kartı bilgilerini kullanmak istemeyen kullanıcılar güvenli bir şekilde ödemelerini yapabilmekteler. Kuryenin getirdiği POS cihazıyla kredi kartı ödemeleri yapabilecekleri gibi, nakit ödemeler yaparak da bu işlemleri tamamlayabilirler.

Kargolarla nasıl anlaşma yapılır?

Gönderiler için anlaşma yapılacak olan şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gidilerek anlaşma için görüşülmektedir. Gönderiler için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. Adet ve paket boyutlarına göre bir bütçe belirlenmektedir.