Red geçersiz işlem 12 ne demek?

İçindekiler:

  1. Red geçersiz işlem 12 ne demek?
  2. Transaction not permitted on card ne demek?
  3. 12 hata kodu ne?
  4. Issuer çalışmıyor ne demek?
  5. Red 0057 ne demek?

Red geçersiz işlem 12 ne demek?

Pos cihazlarından alınan 012 hatası genellikle alışverişlerin taksitlendirilmesi ile alakalı bir durumdur. Taksitlendirme sırasında oluşan bu hata sonrasında kullanıcılar ne yapacaklarını bilememektedir. Böyle bir hata ile karşılaşıldığında kredi kartının ait olduğu bankayı arayabilirsiniz.

Transaction not permitted on card ne demek?

Kartın son kullanım tarihinin, dolmuş veya hatalı olduğunu gösterir.. 57 Transaction not permitted to cardholder Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Kredi kartı mail order sistemine kapalı veya geçmiş borçları sebebiyle blokeli olabilir.

12 hata kodu ne?

12: Bu kod işlem tanımlanamadığı için ödemenin reddedildiğini belirtiyor. 13: Bu uyarı kodu tutar hatalı olduğu için işlem reddedildiğinde gönderiliyor. 14: Kart numarası hatalı olduğu için ödeme onaylanmadığında gönderiliyor.

Issuer çalışmıyor ne demek?

Bu hatanın nedeni kartı veren (issuer) bankanın YKB provizyon sistemine gönderdiği bozuk verilerdir. ... Kart sahibi kredi kartını aldığı bankanın kredi kartları servisiyle görüşüp kredi kartını e-ticarette kullanamadığını belirtmelidir.

Red 0057 ne demek?

057 hata kodu kredi kartınızın bloke olduğunu ifade eder. ... Eğer ödenmemiş bir borcunuz veya kredi kartında farklı bir problem bulunuyorsa, POS cihazında bu hata kodu yazarak işlem reddedilir.