Yurtiçi Kargo Kapıda Ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo Kapıda Ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Karşı taraf ödemeli kargo nasıl gönderilir?
  3. Kargo Kapıda iade edilir mi?
  4. Karşı ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Yurtiçi Kargo Kapıda Ödeme Nasıl Yapılır?

Nakit Tahsilatlı Gönderi Alıcı müşteri sipariş verirken ürünü, Yurtiçi Kargo'dan kapıda kargo teslimatı esnasında nakit olarak ödemek istediğini web sitesi veya telefon aracılığı ile iletir.

Karşı taraf ödemeli kargo nasıl gönderilir?

AÖ (Alıcı Ödemeli) kargo göndermek için kargoyu şubeye teslim ederken seçtiğiniz ödeme tipini belirtmeniz yeterli. Görevliler bunu sisteme girecektir. Bu şekilde kargoyu teslim edecek olan kurye gönderinin alıcı ödemeli olduğunu görerek ücreti tahsil edebilir.

Kargo Kapıda iade edilir mi?

Kargo firması teslimata geldiğinde ürünü teslim almayarak kapıda iade edilmesini sağlayabilirsiniz. İadenin gerçekleşebilmesi için ürünü açmamalı ve ürün ile birlikte gelen irsaliyeyi imzalamamış olmalısınız. ... Ürününüz, kargo firması tarafından satıcıya teslim edildikten sonra geri ödemeniz bankanıza yapılır.

Karşı ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Alıcı Ödemeli Kargo Alınmazsa Ve Geri Dönerse Ne Olur? Alıcı ödemeli kargolarda kargo ücretini alıcı ödemektedir. Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.