Red 57 ne demek?

İçindekiler:

  1. Red 57 ne demek?
  2. POS 05 hata kodu ne demek?
  3. Hata Kodu 58 ne demek?
  4. CRD süresi dolmuş kart nedir?
  5. 01 hata kodu nedir?
  6. Kredi kartı 57 hata kodu nedir?
  7. 224003 hata kodu ne?
  8. 1001 hata kodu nedir?

Red 57 ne demek?

057 hata kodu kredi kartınızın bloke olduğunu ifade eder. ... Eğer ödenmemiş bir borcunuz veya kredi kartında farklı bir problem bulunuyorsa, POS cihazında bu hata kodu yazarak işlem reddedilir.

POS 05 hata kodu ne demek?

Kredi kartlarında verilen 05 hata kodu veya 05 ret onaylanmadı gibi pos hatası alındığında bunun nedeni kredi limiti ile ilgili olmaktadır. ... Belirlediğiniz günlük limitin üzerinde alışveriş yapılması ise mümkün değildir.

Hata Kodu 58 ne demek?

38: Hatalı şifre girişi sebebiyle işlem reddedildiğinde 38 nolu hata kodu gönderiliyor. ... 58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor.

CRD süresi dolmuş kart nedir?

Yani bu kullanılan kartın vadesi dolmuş ve son kullanım tarihi dolmuştur anlamına gelmektedir. Böyle hata ile karşılaşan kişilerin bu kartları kullanmalarının imkanı bulunmamaktadır. ... Bunun anlamı kartın son kullanma tarihinin dolmuş veya hatalı olduğu anlamına gelmektedir.

01 hata kodu nedir?

Sanal Pos Cihazı Hata Kodları 01 Referral/Call Issuer Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Bu hatanın sebebi bankalar arası bilgi ağlarında meydana gelen bir hata veya kartın mail order sistemine kapalı olması olabilir.

Kredi kartı 57 hata kodu nedir?

057 kodu geçmiş borçların ödenmemiş olmasına bağlı olarak kartın bloke edildiği manasına gelmektedir. Eğer kredi kartlarının borçları zamanında ödenmemiş ve kart banka tarafından bloke edilmiş ise 057 hata kodu oluşmaktadır. ... Bu durumun düzeltilmesi için bankanın müşteri temsilcisi ile görüşülmelidir.

224003 hata kodu ne?

Bu sorun genellikle Google Chrome tarayıcısında olur. Bu sorunu yaşıyorsanız, tarayıcınızdaki yerleşik Media Player yanlış yapılandırılmış olabilir veya tarayıcı önbelleği ve uzantılar işlemi engelliyor olabilir.

1001 hata kodu nedir?

Hata kodu 1001 İntraday güncelleştirme istediniz, ancak banka ya da aracılık güncelleştirilmiş hesap bilgileri henüz alınmadı bu hata kodunu alırsınız. Bekleyin ve sonra hesaplar daha sonra güncelleştirmeyi deneyin. Hata kodu 1000 Bu yeni bir hesap için varsayılan hata kodudur.