Kargo karşı ödemeli nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Kargo karşı ödemeli nasıl oluyor?
  2. Kargo şirketleri ile anlaşma nasıl yapılır?
  3. Yurtiçi Kargo kazandıran saatler nedir?
  4. Karşı ödemeli kargo nedir PTT?
  5. Sürat kargo ücreti ne kadar?
  6. Yurtiçi Kargo anneler gününde çalışıyor mu?
  7. Aras Kargo Kapıda ödeme var mi?
  8. PTT kargo karşı ödeme var mı?

Kargo karşı ödemeli nasıl oluyor?

Alıcı ödemeli kargo kısaca AÖ şeklinde gösterilir. Bu ödeme genellikle kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme şeklinde olmaktadır. Alıcı ödemeli kargolar genellikle kişiden kişiye kargo gönderilirken gerçekleşir. Online mağazalar kargo bedelini mevcut tutara 'kargo bedeli' olarak ayrıca eklemeyi tercih ederler.

Kargo şirketleri ile anlaşma nasıl yapılır?

Gönderiler için anlaşma yapılacak olan şirket belirlendikten sonra işletmeye yakın olan kargo şubesine gidilerek anlaşma için görüşülmektedir. Gönderiler için bir ihtimal dahilinde belirlenen adet ve paket büyüklüklerinin bilgisi verilmektedir. Adet ve paket boyutlarına göre bir bütçe belirlenmektedir.

Yurtiçi Kargo kazandıran saatler nedir?

12:00 – 15:00 Saatleri arasında Şube ve Acentelerimize kargosunu kendisi getiren müşterilerimize Standart Taşıma ve Adres Teslim hizmetleri üzerinden %20 indirim sunulacaktır. ... Kampanyadan faydalanmak için Yurtiçi Kargo görevlisine “Kazandıran Saatler Kampanyası”ndan faydalanmak istediğinizi beyan etmeniz gerekmektedir.

Karşı ödemeli kargo nedir PTT?

Alıcıya belli bir para karşılığı teslim edilmesi ve tahsil edilen paranın göndericiye iletilmesi şartıyla postaya verilecek maddeleri kapsayan gönderilere "Ödeme şartlı özel hizmeti", bu ek hizmeti içeren gönderilere ise "Ödeme şartlı gönderi" denir. ...

Sürat kargo ücreti ne kadar?

Ticimax'a Özel Sürat Kargo Gönderi Ücret Tarifesi.
BaremlerDesi/Kg. arasıFiyat
1-3Desi/Kg. arası10,63
4-5Desi/Kg. arası13,75
6-10Desi/Kg. arası18,75
11-15Desi/Kg. arası25,00
5 satır daha

Yurtiçi Kargo anneler gününde çalışıyor mu?

Anneler Günü Kampanyası'nın sınırlarını genişleten Yurtiçi Kargo, o güne özel olarak tüm şubelerinden Pazar günü teslimat gerçekleştirecek.

Aras Kargo Kapıda ödeme var mi?

Siparişlerin teslimi sırasında kapıda ödeme kolaylığı sağlayan ARAS TAHSİLATLI ile sattığınız ürünün müşteriye teslimi, ürün bedelinin müşteriden tahsilâtı ve banka hesabınıza transferi tamamen ARAS KARGO güvencesinde. Üstelik nakit ve kredi kartı ödeme seçenekleriyle ürün bedeliniz alıcıdan kapıda tahsil edilebiliyor.

PTT kargo karşı ödeme var mı?

Evet, karşı taraf ödemeli olarak gönderirsin ama karşı taraf ödeme yapmaz veya almazsa kargo bedelini ve diğer masrafları sen ödersin.