Garanti Bankası hata kodu 51 ne demek?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası hata kodu 51 ne demek?
  2. Pos cihazı hata kodu 12 nedir?
  3. Garanti hata kodu 5 nedir?
  4. 05 red onaylanmadı ne demek?
  5. RM1 hata kodu ne demek?
  6. POS Red 05 ne demek?
  7. 0012 hatası nedir?
  8. 05 red ne demek?

Garanti Bankası hata kodu 51 ne demek?

43: Çalıntı kart ile işlem yapılmaya çalışıldığını gösteren bu kod ile karşılaşıldığında güvenlik açısından karta el konulması önem taşıyor. 51: Bakiye yetersiz olduğu için ödemenin gerçekleştirilmediğini ifade ediyor.

Pos cihazı hata kodu 12 nedir?

Pos cihazlarından alınan 012 hatası genellikle alışverişlerin taksitlendirilmesi ile alakalı bir durumdur. Taksitlendirme sırasında oluşan bu hata sonrasında kullanıcılar ne yapacaklarını bilememektedir. Böyle bir hata ile karşılaşıldığında kredi kartının ait olduğu bankayı arayabilirsiniz.

Garanti hata kodu 5 nedir?

Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapmak için kullanılan pos cihazlarında 005 hatası oluşabilir. Bu hatanın sebebi pos cihazları veya kredi kartları olmaktadır. Kredi kartı veya banka kartlarında ödeme yapıldığı zaman 005 kodu hatası veriliyor ise bankanın bu ödemeyi reddettiği anlamına gelmektedir.

05 red onaylanmadı ne demek?

Ne anlama gelir? 005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.

RM1 hata kodu ne demek?

Aldığım hata kodu şöyledir: ödeme reddedildi Ödemeniz onaylanmadı. Lütfen tekrar deneyin veya hata kodunuRM1” olarak girdiğinize emin olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

POS Red 05 ne demek?

005 hata kodu ile müşterinin kredi kartında bir çekme limiti var ise karşılaşılır. Örneğin; günlük 1 defa gibi veya Günlük 300 TL kadar gibi limitler belirlenmiş ise karttan satış işlemi gerçekleşmez.

0012 hatası nedir?

0012 almanızın bir diğer nedeni de kullanılan kartın müsaade etmediği bir işlem yapmanızdır. Örneğin başka bankaya ait bir kredi kartına taksit yapmaya çalıştığınızda bu hatayı alırsınız. ... Numara bir kredi kartına ait değil / Kart no hatalı.

05 red ne demek?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.