Pos hata kodu 58 ne demek?

İçindekiler:

  1. Pos hata kodu 58 ne demek?
  2. Red 91 hata kodu ne demek?
  3. Red 356 hata kodu ne demek?
  4. Red 0.75 ne demek?
  5. Karta izin verilmeyen işlem ne demek?
  6. Kartta red onaylanmadı ne demek?
  7. Kredi kartında terminale izin yok ne demek?
  8. 0012 Geçersiz işlem ne demek?
  9. 075 hata kodu nedir?

Pos hata kodu 58 ne demek?

38: Hatalı şifre girişi sebebiyle işlem reddedildiğinde 38 nolu hata kodu gönderiliyor. ... 58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor.

Red 91 hata kodu ne demek?

Hatalı şifre girişi sebebiyle ödeme alınamamıştır. ... Şifre deneme sayısı aşıldığı için kullanıcının bankası ile irtibata geçmesi gerekmektedir. 91. Banka yanıt vermediği için ödeme onaylanamamaktadır.

Red 356 hata kodu ne demek?

Kart numarasının hatalı girildiğini gösterir.

Red 0.75 ne demek?

0038 Red-Karta El Koy (HATALI ŞİFRE, Hatalı şifre girişi.) 0057 Red-Onaylanmadi (İŞLEM TİPİ KARTA KAPALI, Kart tanımsız. ) 0075 Red-Onaylanmadi (BANKANIZI ARAYIN, Şifre deneme sayısı aşıldı. ) 0095 Batch toplamları tutmuyor ise verilen hatadır.

Karta izin verilmeyen işlem ne demek?

Yani bu yapılmak istenen harcama ve ödeme banka tarafından onaylanmaz ve reddedilir. 057 kodu geçmiş borçların ödenmemiş olmasına bağlı olarak kartın bloke edildiği manasına gelmektedir. ... Kartın bloke edilmemiş ve borçlarının bulunmaması durumunda da 057 hata kodu alınabilir.

Kartta red onaylanmadı ne demek?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.

Kredi kartında terminale izin yok ne demek?

Bu hata, işlemde kullanılan kredi kartının internetten işlem yapma yetkilerinde bir sorun olduğu durumda alınır. Kart sahibi kredi kartını aldığı bankanın kredi kartları servisiyle görüşüp kredi kartını e-ticarette kullanamadığını belirtmelidir. Terminalin işlem tipine yetkisi yok.

0012 Geçersiz işlem ne demek?

0012 almanızın bir diğer nedeni de kullanılan kartın müsaade etmediği bir işlem yapmanızdır. Örneğin başka bankaya ait bir kredi kartına taksit yapmaya çalıştığınızda bu hatayı alırsınız. ... Numara bir kredi kartına ait değil / Kart no hatalı.

075 hata kodu nedir?

0038 Red-Karta El Koy (HATALI ŞİFRE, Hatalı şifre girişi.) 0057 Red-Onaylanmadi (İŞLEM TİPİ KARTA KAPALI, Kart tanımsız. ) 0075 Red-Onaylanmadi (BANKANIZI ARAYIN, Şifre deneme sayısı aşıldı. )