Kapıda ödeme sistemi anlaşması nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kapıda ödeme sistemi anlaşması nasıl yapılır?
  2. Kapıda ödeme yapılan alışveriş siteleri hangileri?
  3. Yurtiçi kargo kapıda ödeme ücreti ne kadar?
  4. No 11 kapıda ödeme var mı?
  5. Kapıda ödemeli kargo alınmazsa ne olur?
  6. Kapıda ödeme kimler yapabilir?
  7. Kargo anlaşması nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?

Kapıda ödeme sistemi anlaşması nasıl yapılır?

Kapıda ödeme anlaşması evraklarını göndermeleri gerekmektedir. Çalışılmak istenen kargo firması bu evrakları inceledikten sonra tarafınıza geri dönüş yapacak ve şartlarını sizlere aktaracaktır. Bu şartları kabul ettikten sonra anlaşmanız başlayacak ve ürünleriniz kapıda ödemeli bir şekilde gönderilebilecektir.

Kapıda ödeme yapılan alışveriş siteleri hangileri?

Fakat sizler için en popüler olanlarını derledik.
  • - LC Waikiki (www.lcwaikiki.com)
  • - Hepsiburada (www.hepsiburada.com)
  • - Mavi (www.mavi.com)
  • - Kitapyurdu (www.kitapyurdu.com)
  • - Migros (www.migros.com.tr)
  • - BKM Kitap (www.bkmkitap.com)
  • - Cimri (www.cimri.com)
  • - DeFacto (www.defacto.com.tr)
Daha fazla öğe...

Yurtiçi kargo kapıda ödeme ücreti ne kadar?

100 TL altındaki siparişlerde Tüm Türkiye için kargo bedelimiz 7.5 TL'dir. (Kıbrıs ve Yurtdışı gönderilerinde kargo ücretini müşteri öder.) Kapıda ödeme olarak satın alırsanız 7.5 TL kapıda ödeme ücreti de siparişinize eklenecektir.

No 11 kapıda ödeme var mı?

N11.com'dan yaptığınız alışverişlerinizde kredi kartı, banka kartı, sanal kart, BKM Express, Masterpass, GarantiPay, Paycell, İş Bankası Anında Alışveriş Kredisi, Garanti Alışveriş Kredisi veya Akbank Direkt Öde ile ödeme yapabilirsiniz; ancak maalesef kapıda ödeme ve Eft/Havale yöntemiyle şu an için ödeme kabul ...

Kapıda ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır. ... İkincisi ise alıcı ile gönderen arasında herhangi bir satış sözleşmesi olmaması ihtimalidir.

Kapıda ödeme kimler yapabilir?

Kapıda ödeme sistemi, tüketicilerin internet üzerinden yaptıkları alışverişleri kargo teslimatı sırasında, kargo görevlisi aracılığılı ile yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kargo firmasının anlaşmasına göre, tüketiciler kargo teslimatı sırasında nakit ya da kredi kartı ile ödemelerini kargo görevlisine yapabilirler.

Kargo anlaşması nasıl yapılır Yurtiçi Kargo?

(Yurtiçi kargo anlaşma şartlarını internet üzerinden talep edebilirsiniz veya en yakın yurtiçi şubesinden talep edebilirsiniz.) Şartlar incelendikten sonra size en yakın yurtiçi kargo şubesine giderek anlaşma için görüşmelisiniz.