0012 hata kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 0012 hata kodu nedir?
  2. Akbank hata kodu 12 ne demek?
  3. Pos hata kodu 58 nedir?
  4. Kredi kartı hata kodu 12 ne demek?
  5. Red karta el koy ne demek?
  6. Hata Kodu 100013 ne demek?
  7. Hata Kodu 1 ne demek?
  8. Red onaylanmadı 0005 ne demek?
  9. 05 Genel red ne demek?
  10. Hesap kartına neden el konulur?
  11. orderId daha once kullanilmis ne demek?

0012 hata kodu nedir?

0012 almanızın bir diğer nedeni de kullanılan kartın müsaade etmediği bir işlem yapmanızdır. Örneğin başka bankaya ait bir kredi kartına taksit yapmaya çalıştığınızda bu hatayı alırsınız. ... Numara bir kredi kartına ait değil / Kart no hatalı.

Akbank hata kodu 12 ne demek?

Pos cihazlarından alınan 012 hatası genellikle alışverişlerin taksitlendirilmesi ile alakalı bir durumdur. Taksitlendirme sırasında oluşan bu hata sonrasında kullanıcılar ne yapacaklarını bilememektedir. Böyle bir hata ile karşılaşıldığında kredi kartının ait olduğu bankayı arayabilirsiniz.

Pos hata kodu 58 nedir?

38: Hatalı şifre girişi sebebiyle işlem reddedildiğinde 38 nolu hata kodu gönderiliyor. ... 58: Terminal yetkisi olmadığı için ödeme reddedildiğinde 58 nolu kod ile karşılaşılıyor. 62: Kısıtlı kart olduğu için ödemenin reddedildiğini ifade ediyor.

Kredi kartı hata kodu 12 ne demek?

Sanal Pos Cihazı Hata Kodları 05 Decline Kart sahibi banka tarafından onay verilmemiştir. Bazı bankalar internet üzerinden gerçekleşen işlemleri sınırlamaktadırlar. Bankanıza danışınız... 12 Invalid TransactionCVV2 numarası hatalı veya kart sahibi banka tarafından işlem reddedilmiş ve sebep belirtilmemiştir.

Red karta el koy ne demek?

0038 Red-Karta El Koy (HATALI ŞİFRE, Hatalı şifre girişi.)

Hata Kodu 100013 ne demek?

Hata kodu 11003 ile karşılaşıyorsanız bu durum genellikle cihazınızda Netflix hizmetine erişmeyi engelleyen bir bilgi ya da ayar olduğuna işaret eder.

Hata Kodu 1 ne demek?

Programda meydana gelen ancak standart hata kodları içerisinde değerlendirilemeyen, FileMaker Pro tarafından öngörülemeyen hatadır. Hatanın sebebi açıkça belirli olmadığı için çözümü en zor olan sorunlardan biridir.

Red onaylanmadı 0005 ne demek?

005 hata kodu ile müşterinin kredi kartında bir çekme limiti var ise karşılaşılır. Örneğin; günlük 1 defa gibi veya Günlük 300 TL kadar gibi limitler belirlenmiş ise karttan satış işlemi gerçekleşmez.

05 Genel red ne demek?

005 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Onaylanmadı ve 057 hata kodu Red-Onaylanmadı/İşlem Tipine Müsaade Yok şeklinde tanımlanıyor. Eğer kredi kartınızda veya banka kartınızda limit yoksa ve alışveriş yapmak istiyorsanız genellikle bu tip hata ile karşılaşırsınız.

Hesap kartına neden el konulur?

Bankalara bağlı olan ATM'ler hem kartın sahibi için hem de kendileri için bir tehlike gördüğü durumlarda karta geçici bir süre için el koyabilir.

orderId daha once kullanilmis ne demek?

Kullandığınız sipariş no (orderId) daha önce kullanılmış. Yeni bir sipariş no ile tekrar deneyin. Bu kredi kartı işyeri karalistesine alınmış. Kartın bu işyeri tarafından kullanılabilmesi için önce karalisteden çıkarılması gerekiyor.