Ideasoft Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Ideasoft Genel müdür?
  2. IdeaSoft kaç müşterisi var?
  3. IdeaSoft ne yapar?
  4. Tedarikçi XML entegrasyonu nedir?
  5. XML linki ne işe yarar?
  6. Ticimax ne işe yarar?

Ideasoft Genel müdür?

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarılarının arkasındaki temel etkenin inovasyon ve değer zinciri olduğunu vurgulayan Ideasoft Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Seyhun Recep Özkara sözlerine şöyle devam etti; “Ideasoft Yazılım olarak üst üste 5 yıl Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasına girdiğimizi ...

IdeaSoft kaç müşterisi var?

Bizi tercih eden 12.000+ 'Müşteri odaklı' çalışma anlayışımız ile beklentileri karşılıksız bırakmayan profesyonel e-ticaret çözümleri üretiyoruz.

IdeaSoft ne yapar?

IdeaSoft, web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunmayı ilke edinmiş Türkiye'nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısıdır.

Tedarikçi XML entegrasyonu nedir?

Tedarikçi yönetiminin bir parçası olan XML entegrasyonu, e-ticaret siteleri arasında kurgulanan bir entegrasyondur. Bir e-ticaret sitesine ait ürün ya da hizmet verilerinin XML formatında başka bir e-ticaret sitesine aktarılması şeklinde gerçekleşir. ... Drop shopping, “stoksuz satış” yapan e-ticaret siteleridir.

XML linki ne işe yarar?

XML, Excel mantığı ile çalışan bir veri dosyasıdır. ... XML entegrasyonu, faali olarak satış yapan ya da tedarikçi konumundaki bir E-Ticaret sitesindeki tüm ürün bilgilerinin, onunla XML anlaşması yapmış olan başka bir internet sitesine periyodik olarak aktarılmasıdır.

Ticimax ne işe yarar?

Alışveriş siteleri için hazırlanan bir e-ticaret paketi olan Ticimax, satışlarını arttırmak isteyen web sitelerinin tercihidir. Ticimax nedir, Ticimax günümüzde kullanılan en gelişmiş ticaret yazılımıdır.