Jetizz kargo kac gunde gelir?

İçindekiler:

  1. Jetizz kargo kac gunde gelir?
  2. Aras kargo Jetizz nedir?
  3. Fenerium kargo kaç günde gelir?
  4. Aras Kurye kac gunde gelir?
  5. Fenerium kargo takip nasıl yapılır?
  6. Kargoda kurye ne demek?
  7. Hızlı kurye nedir?
  8. Hepsıjet Kargom Nerede?
  9. Aras kurye kime ait?
  10. Aras kurye kaça kadar çalışıyor?

Jetizz kargo kac gunde gelir?

Jet Kargo hizmeti, hızlı ve güvenilir teslimat sistemidir. Gönderileriniz bir sonraki gün en geç 10.00'a kadar teslim edilmektedir.

Aras kargo Jetizz nedir?

Jetizz, taşımacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Aras Holding'in B2C alanındaki talepleri karşılamak amacıyla geliştirdiği bir projedir. Kargo operasyonlarının ileri teknolojiyle desteklendiği birçok hizmeti karşılamaktadır. ... Geliştirilmiş otomasyon ve entegrasyon sistemleriyle çok boyutlu bir hizmet sunuyor.

Fenerium kargo kaç günde gelir?

Sipariş etmiş olduğunuz ürünleri aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 3-5 iş günüdür.

Aras Kurye kac gunde gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Fenerium kargo takip nasıl yapılır?

Paketlerinizin, alışverişiniz sırasında size belirtilen süreler içinde teslim edilmemesi durumunda e-bilgi@fenerium.com.tr'ye e-posta gönderebilirsiniz. Kargo Şirketi tarafımızdan ya da müşteri tarafından aranarak paket takibi yapılabilir.

Kargoda kurye ne demek?

Kurye; mektup, posta, paket ya da her türden iletinin ulaştırılmasında çalışan kişidir. Kuryeler, posta servislerinden farklı olarak daha hızlı teslimat, kolay takip ve güvenlik gibi nedenlerle kullanıcılar tarafından tercih edilir.

Hızlı kurye nedir?

Kurye göndericiden aldığı paketi alıcıya en hızlı bir şekilde ulaştırmak üzere yola çıkar ve başka hiçbir adrese uğramadan paketi direkt olarak alıcıya ulaştırır. Bu sayede, aciliyeti olan evrak, çiçek, özel ürünler en hızlı şekilde alıcıya teslim edilir.

Hepsıjet Kargom Nerede?

Ayrıca, 0 333 numaralı Hepsijet çağrı merkezini arayarak kargo takip numarası olmadan gönderiniz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Aras kurye kime ait?

Şirketin yüzde 75'i Aras Ailesi'nde, kalan yüzde 25 hisse ise Avusturyalı ortakta bulunuyor. Aras Kargo 1979 yılında Celal Aras tarafından kuruldu. araçlık filosu, 825 şubesi ve 12 bin çalışanı bulunan Aras Kargo'nun kurucusu Şubat 2008'de vefat etti.

Aras kurye kaça kadar çalışıyor?

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ Aras Kargo şubeleri çalışma yani mesai saatleri hafta içi pazartesiden, cuma gününe kadar 08:30 ile 18:00 arasındadır. Hafta sonları ise cumartesi 08:30 ile 13:00 arasında şubeler hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tüm şubeler kapalıdır.