Niğde otoban ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Niğde otoban ücreti ne kadar?
  2. Ankara-Niğde otoban ücreti nasıl ödenir?
  3. Otoyol ücretini nasıl öderim?
  4. Adana Ankara kac kmdir?
  5. Otoyol geçiş ücretleri nereden ödenir?
  6. Otoyol geçiş ücreti nakit ödenir mi?

Niğde otoban ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yüzde 20 ila 40 indirim uygulanacağını duyurduğu otoyolda, geçiş ücreti, araç sınıfı ve mesafeye göre en düşük 78,5 lira, en yüksek 243 lira olacak.

Ankara-Niğde otoban ücreti nasıl ödenir?

Türkiye İş Bankası Şubeleri, internet bankacılığı veya mobil uygulamalarından ödeme yapabilirsiniz. Kurumsal web sitemiz www.ankaranigdeotoyolu.com veya Ankara-Niğde Otoyolu mobil uygulaması üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

Otoyol ücretini nasıl öderim?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Adana Ankara kac kmdir?

Karayolu kullanarak arabayla Ankara- Adana arası ortalama 5 ila 6 saat sürmektedir. Havayolu kullanarak uçak ile ulaşım sağlamak isteyen kişiler ise 372 km bir mesafeyi 1 saatte gidebilir.

Otoyol geçiş ücretleri nereden ödenir?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Otoyol geçiş ücreti nakit ödenir mi?

Otoyol ücretini Kredi Kartı veya Banka Kartı ile ödeyebilir miyim? Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz.