Koç Moleküler Biyoloji ve Genetik ne kadar?

İçindekiler:

  1. Koç Moleküler Biyoloji ve Genetik ne kadar?
  2. MBGE ne demek?
  3. Nurhan Özlü kimdir?
  4. Koç Hukuk ücreti ne kadar?
  5. Nurhan Özlü sıcakkan kimdir?
  6. MBG okuyanlar ne olur?

Koç Moleküler Biyoloji ve Genetik ne kadar?

Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) (Ücretli) 2018-2019 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 76.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 105.500 TL'dir, Yabancı Dil Hazırlık Programı ücreti tüm bölümler için KDV dâhil 76.500 TL'dir.

MBGE ne demek?

Moleküler Biyoloji ve Genetik, hücreleri oluşturan moleküllerin canlıların davranışlarını nasıl belirlediğini anlamaya çalışan çok disiplinli akademik bir bölümdür.

Nurhan Özlü kimdir?

Nurhan Özlü; Gümüşhane'nin Merkez Yeniyol Köyünde doğdu. ... Nurhan Özlü, lisans eğitimini 2001 yılında Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nde tamamladı; doktora derecesini 2005 yılında Almanya'daki Max Planck Hücre Biyolojisi ve Genetiği Enstitüsü'nde yaptı.

Koç Hukuk ücreti ne kadar?

Koç Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücretlidir. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında öğrenim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 136.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 187.700 TL'dir. Zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı ücreti tüm programlar için KDV dâhil 136.500 TL'dir.

Nurhan Özlü sıcakkan kimdir?

Dr. Nurhan Sıcakkan'ı tanıyalım. 1981 doğumlu olan ve günümüzde hala aramızda bulunan hocamız, hücre ve moleküler biyoloji ve kanser biyolojisi alanlarında hücre bölünmesi ve mitotik kinazların rolü konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle 2019'da TÜBİTAK Teşvik Ödülü aldı.

MBG okuyanlar ne olur?

Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümü mezunları, resmi kurumlarda ya da ilaç endüstrisinde araştırmacı olarak çalışabilirler. Hastaneler, klinikler ve benzeri sağlık kuruluşlarının laboratuarlarında yönetici olarak etkinlik gösterebilirler.