Kyk'ya nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Kyk'ya nasıl ulaşabilirim?
  2. KYK kredisi için neresi aranır?
  3. 4 Kimin numarası?
  4. KYK dilekçe nereden gönderilir?
  5. KYK iletişim kaça kadar açık?
  6. Dilekçe nereden gönderilir?
  7. Dilekçe gönderirken zarfa ne yazılır?
  8. Yurt depozito iadesi ne zaman yatar?
  9. Yurt depozito iadesi ne zaman?

Kyk'ya nasıl ulaşabilirim?

Diğer KYK İletişim Bilgileri
  1. Kredi Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 4.
  2. Eğitim Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 03.
  3. Yurt İdare İşletme Dairesi Başkanlığı İletişim Numarası: 03 - 6210.

KYK kredisi için neresi aranır?

Borç ve taksitlerinizi Kurumumuzun www.kyk.gov.tr internet adresindeki “Öğrenim / Katkı Kredisi Borç Sorgulama ”sayfasından veya 4 nolu çağrı merkezimizi aramak suretiyle öğrenebilirsiniz.

4 Kimin numarası?

Bu çerçevede Bakanlık santral hattı (312 596 60 00), Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü santral hattı (312 551 60 00), KYK KİM (444 1961) ve ALO 145 Sporcu Danışma hattı, tarihinden itibaren GSB KİM çatısı altında hizmet verecek. GSB KİM, 4 numaralı hattan haftanın 7 günü 24 saat hizmet verecek.

KYK dilekçe nereden gönderilir?

www.kyk.gov.tr internet adresindeki “Dilekçeler ve Formlar” sayfasında örneği bulunan “BORÇ ERTELEME DİLEKÇESİ” (Dilekçe No 3) ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Dairesi Başkanlığı “Söğütözü Mahallesi 2176 Sokak No:25 Çankaya/ ANKARA” adresine göndermeleri gerekmektedir.

KYK iletişim kaça kadar açık?

Öğrenciler, bugüne kadar haftanın 7 günü sadece mesai saatleri içerisinde hizmet veren KYK Kurumsal İletişim Merkezi'ne bundan sonra 444 1961 numaralı hattan ve sosyal medya hesabı Twitter'daki KYK_DESTEK hesabı üzerinden 7 gün 24 saat ulaşabilecek.

Dilekçe nereden gönderilir?

3071 sayılı Dilekçe Kanunu gereğince Türk vatandaşları ve Türkiye' de ikamet eden yabancılar, kendileriyle veya kamu ile ilgili dilek ve şikayetleri hakkında, İçişleri Bakanlığının ilgili birimlerine elektronik dilekçe gönderebilmektedir.

Dilekçe gönderirken zarfa ne yazılır?

Cevap çok basit. Zarfın üzerine göndericinin adı, soyadı, adresi ve alıcının adı, soyadı, adresi yazılmalı. Bunlar dışında imzanıza, telefon numaranıza veya başka herhangi bir bilgiye gerek yoktur. İsteğe bağlı olarak (telefon numaranızı, mektubu yazdığınız tarihi vs.)

Yurt depozito iadesi ne zaman yatar?

Depozito ücretleri ne zaman yatar şekline bir soru yöneltirseniz net bir tarih vermek mümkün değildir. KYK yurdunun öğrenci sayısına ve yoğunluğuna göre ortalama 1 hafta içerisinde hesabınıza yatabilmektedir.

Yurt depozito iadesi ne zaman?

Bulunan ay içerisinde yurttan kaydını sildiren bir öğrencinin depozito iadesi bir sonraki ayın sonuna doğru yapılmaktadır.