Izmirim Kart Yükleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Izmirim Kart Yükleme Nasıl Yapılır?
  2. Kent kart nasıl yüklenir?
  3. Izmir Kentkart HES kodu nasıl yapılır?
  4. Izmir kent kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  5. Izmirim karta ne kadar para yüklenir?
  6. Kent kart nerelerde doldurulur?
  7. Izmir Kentkart HES kodu ne zaman son?
  8. Öğrenci kartımı kaybettim ne yapabilirim?
  9. Üniversite öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
  10. Otobüs kartına en az kaç tl yüklenir?
  11. Eshot kartına nasıl para yüklenir?
  12. Kent kart nerede satılır?

Izmirim Kart Yükleme Nasıl Yapılır?

İzmir toplu ulaşım sistemlerinde kullanılan tüm İzmirim kartlara, her hangi bir yükleme noktası aramadan doğrudan internet üzerinden kredi kartı ile yükleme yapmak mümkün oluyor. www.izmirimkart.com.tr adresine ister cep telefonu, isterseniz diğer cihazlarla girip https://www.izmirimkart.com.tr/tr/IzmirimkartTLYukleme/ ...

Kent kart nasıl yüklenir?

Kentkart'ın üzerindeki numarayı gir. Tebrikler, kartını tanımladın. Eklediğin kartını seçerek, yüklemek istediğin tutarı gir. fastPay'e tanımladığın kredi kartlarından birini seç (dilersen fastPay bakiyeni de kullanabilirsin).

Izmir Kentkart HES kodu nasıl yapılır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Izmir kent kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Kartların çalınması ve zayi olması durumunda Kart Başvuru Merkezlerimize şahsen gelerek ya da 293 53 293 53 55 numaralı telefonlara bildirimde bulunulması, kartın kullanıma kapatılmasının sağlanmasından kart sahibi sorumludur.

Izmirim karta ne kadar para yüklenir?

İzmirim Kart'a yapılan web dolum işleminin kart bakiyesine yansımaması durumunda, web dolum işlemi yapıldığının şoför personele bildirilmesi halinde dolum işleminin karta yansıtılması sağlanacaktır. İzmirim Kart TL yükleme miktarı en az 1(bir) TL, en çok 200 (ikiyüz) TL olabilir.

Kent kart nerelerde doldurulur?

Kentkart'a istediğiniz zaman Garanti BBVA İnternet , Mobil ve ATM'lerden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

Izmir Kentkart HES kodu ne zaman son?

İzmirim Kartınıza tanımlanacak olan HES kodunuzun geçerlilik süresi en az 7 gün olmalıdır.

Öğrenci kartımı kaybettim ne yapabilirim?

Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir.

Üniversite öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

2. Kimlik kartı kaybolursa ne olur? Akıllı Kartın kaybedilmesi halinde, herhangi bir gazeteye kayıp ilanı vermeniz gerekiyor. Daha sonra gazeteden keseceğiniz bu ilan sayfasını ve kimlik ücretinin yatırıldığı ilgili Akbank hesabına ilişkin dekont ile Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı'na başvurmanız gerekiyor.

Otobüs kartına en az kaç tl yüklenir?

İstanbulkart'a hesaptan ya da kredi kartından yüklenebilecek limit, günlük maksimum 200 TL ve 4 adet, aylık yükleme limiti toplam 750 TL ve 15 adettir. fastPay'e eklenebilecek ulaşım kartı sayısı 3 adettir. Kentkart'a kredi kartı ya da hesaptan yükleme limiti tek seferde en az 10 TL, en fazla 100 TL'dir.

Eshot kartına nasıl para yüklenir?

İzmirim Kart'ın içerisine ve Eshot tl yükleme işlemleri için ise bakiye yüklemek için online olarak online. izmirimkart.com.tr/giris#TL_Yukle adresinden yapabilirsiniz. Ayrıca şehrin içerisinde özel dolum bayileri bulunmaktadır.

Kent kart nerede satılır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.