Vodafone evde internet nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone evde internet nereye şikayet edebilirim?
  2. Vodafone ev interneti nasıl iptal edilir?
  3. Vodafone cayma bedeli nasıl hesaplanır?
  4. Vodafone hat taşıma iptali nasıl yapılır?
  5. Vodafone altyapısız internet var mı?
  6. Vodafone nasıl mail atabilirim?
  7. Vodafone hangi kuruma şikayet edilir?
  8. Vodafone cayma hakkı kaç gün?
  9. Numara taşıma talebi nasıl iptal edilir?

Vodafone evde internet nereye şikayet edebilirim?

Şikayet yönetimi sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Bunun dışında Vodafone hattınızdan 542 'yi, diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 00 00'ı, yurt dışından 00 00 00'ı arayarak Vodafone Müşteri Hizmetlerine ulaşabilir ve şikayetinizi iletebilirsiniz.

Vodafone ev interneti nasıl iptal edilir?

SüperNet internet ve/veya telefon hizmetinizi iptal etmek isterseniz detaylı bilgi için 08 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizi arayabilirsiniz. Ayrıca talebinizi belirten SüperNet İptal Talep Formu'nu 0216 55631 5563177 numaralı faksa imzalı olarak göndererek iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vodafone cayma bedeli nasıl hesaplanır?

Vodafone Cayma Bedeli 2021 Eğer siz taahhüt süresi bitmeden çıkarsanız indirimli kullandığınız ay kadar size cayma bedeli tahsil edilir. 12 ay taahhüt verip 6 ay sonunda taahhüttü bozarsanız 6 x cayma bedeli son faturanıza yansıtılır.

Vodafone hat taşıma iptali nasıl yapılır?

Hat iptal başvurularınızı E-Devlet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Hat iptal talebinizle ilgili detaylı bilgi almak için 542 nolu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Cep Merkezleri'ne ziyaret edebilirsiniz. Hat iptal başvuruları yazılı olarak da gerçekleştirilebilmektedir.

Vodafone altyapısız internet var mı?

Gücünü Vodafone'un 4.5G mobil şebekesinden alan RedBox sayesinde altyapı, port ya da fiber bekleme derdi olmadan istediğiniz her yerde yüksek hızlı evde internet deneyimi yaşayabilirsiniz. Vodafone'un altyapısız internet seçeneği olarak sunduğu RedBox ile yüksek hızlı internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Vodafone nasıl mail atabilirim?

Vodafone ile ilgili taleplerinizi iletmek adına netyardim@vodafone.com mail adresine ya da 0216) 556 31 73 nolu faks numarasına gönderim yapabilirsiniz. Vodafone ile ilgili şikayetlerinizi iletmek ve işlem yapmak adına 00 00'ı numarayı arayabilirsiniz.

Vodafone hangi kuruma şikayet edilir?

Vodafone Tüketici Şikayet Hattı Vodafone resmi web site adresine girerek https://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/Tuketici-Sikayetleri.php şikayetinizi iletebilirsiniz. Şikayetinizi iletmek için telefon numarası ve size ait şifreyi girmeniz gerekiyor. Bunlara bak, ilgini çekebilir.

Vodafone cayma hakkı kaç gün?

Cihazınızın tesliminden itibaren 14 gün içinde cayma hakkınızı kullandığınız takdirde dahil olduğunuz kampanyadan çıkarılacak olup kampanya öncesinde kullanmış olduğunuz tarifeye geçişiniz yapılacaktır. Cayma hakkının kullanılması halinde herhangi bir kampanya çıkış ceza bedeli yansıtılmayacaktır.

Numara taşıma talebi nasıl iptal edilir?

Numara taşıma zamanının diğer operatöre duyurulmasından önce olmak kaydıyla iptal başvurusu yapılmaktadır, başvurunuzu sözleşme imzalanmadan önce size en yakın Turkcell Mağazası'ndan yapabilirsiniz. Ya da 0 (532)532 00 00 arayarak iptal talebinizi iletebilirsiniz.