Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim?

İçindekiler:

  1. Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim?
  2. Facebook hesabıma nasıl ulaşabilirim?
  3. Facebook hesabım kilitlendi ne yapmalıyım?
  4. Facebook Genel Merkezi nerede?
  5. Facebook kısıtlı ne demek?
  6. Facede engelleme süresi ne kadar?
  7. Facebook hesabı geri nasıl alınır?
  8. Facebook hesabına geçici olarak ulaşılamıyor ne demek?

Facebook ile nasıl iletişim kurabilirim?

Ne yazık ki, Facebook ile doğrudan iletişim kurmanın bir yolu yoktur, arayamaz, metin yazamaz, e-posta gönderemez ya da bir Facebook çalışanı veya ortağıyla konuşamazsın. Ancak, bir sorunu teşhis etmek ve bildirmek için hesabın vasıtasıyla Facebook Yardım Merkezi'ni kullanabilirsin.

Facebook hesabıma nasıl ulaşabilirim?

www.facebook.com adresine gidin ve en üste şunlardan birini girin: E-posta adresi: Facebook hesabınızda kayıtlı herhangi bir e-posta adresini kullanarak giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adı: kullanıcı adınızla giriş yapabilirsiniz.

Facebook hesabım kilitlendi ne yapmalıyım?

Eğer ki karşınıza “Hesabınız geçici olarak kilitlendi” ifadesi çıkarsa şu yolları izleyin: Facebook sizden cep telefonu numaranızı isteyecek. Bunu girdikten sonra telefonunuza bir doğrulama kodu gelecek. Doğrulama kodunu girdikten sonra yeniden Facebook hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Facebook Genel Merkezi nerede?

Menlo Park, Kaliforniya, ABD Facebook/Genel merkezi

Facebook kısıtlı ne demek?

İçerik erişimine yönelik yasal kısıtlama, Facebook'un yerel yasalara dayalı olarak içeriğe erişimi engellediği anlamına gelir. Devletler, internetteki bir içeriğin yasalarını ihlal ettiğini düşündüğünde, Facebook gibi şirketlerle iletişime geçer ve söz konusu içeriğe erişimi sınırlamamızı ister.

Facede engelleme süresi ne kadar?

Bu noktada, sonradan yeniden fikrinizi değiştirebilirsiniz diye şunu da hatırlatalım, engellemeyi kaldırdığınız birisini 48 saat boyunca yeniden engelleyemiyorsunuz.

Facebook hesabı geri nasıl alınır?

Öncelikle hesabınızı bulmanız gerekmektedir. Facebook hesap bulma sayfasına gidip e-posta adresi ya da telefon numaranızı verilen boşluğa girin. Boşlukta 'telefon veya e-posta' yazsa da, Facebook kullanıcı adınızla da giriş yapabilirsiniz. Hesabınızı bulduktan sonra hesabınızın bir özetini göreceksiniz.

Facebook hesabına geçici olarak ulaşılamıyor ne demek?

Hatanın Sebepleri – Facebook yeni bir güncelleme yapıyor olabilir. – İnternet bağlantınızdan kaynaklı bir sorun olabilir. – Bilgisayarınızdaki çerezlerden (cookies) kaynaklı bir sorun olabilir. – Tarayıcınızdaki ön bellekten (cache) kaynaklı bir sorun olabilir.