Bandırma feribot kaç TL?

İçindekiler:

  1. Bandırma feribot kaç TL?
  2. Bandırma Tekirdağ arabalı vapur var mı?
  3. Tekirdağ'dan Bursa'ya vapur var mı?
  4. Tekirdağ'dan Bursa'ya araba vapuru var mı?
  5. Tekirdağ'da feribot var mı?
  6. Tekirdağ Avşa kaç TL?

Bandırma feribot kaç TL?

Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır. Sizde İDO Yenikapı Bandırma biletinizi erkenden alarak indirimli bir İDO Bandırma Yenikapı yolculuğu yapabilirsiniz.

Bandırma Tekirdağ arabalı vapur var mı?

Tekirdağ-Bandırma Feribot Saatleri 2021 Erdek merkezli Marmara Roro kooperatif firması tarafından seferler her gün yapılmaktadır. Bandırma Çelebi Limanı'ndan hareket eden arabalı roro feribotları ile düzenlenmektedir. Seferler günde 3 kez her gün Bandırma-Tekirdağ arası araç ve yolcu taşımaktadır.

Tekirdağ'dan Bursa'ya vapur var mı?

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi, Bursa-Tekirdağ arasında sefer düzenleyecek. Haftanın 2 günü gerçekleşecek seferlerde, Balkanlar ile Bursa arasında Trakya üzerinden denizden bağ kurulması amaçlanıyor. ... Dönüş için saat 12.30'da Tekirdağ'dan hareket eden gemi saat 17.30'da Avşa'dan Mudanya'ya hareket edecek.

Tekirdağ'dan Bursa'ya araba vapuru var mı?

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep üzerine Tekirdağ - Bursa arasında sefer başlatma kararı aldı. ... Dönüş için saat 12.30'da Tekirdağ'dan hareket eden gemi saat 17.30'da Avşa'dan Mudanya'ya hareket edecek.

Tekirdağ'da feribot var mı?

Bandırma Tekirdağ feribot seferleri Bandırma Çelebi Limanı'ndan hareket eden arabalı roro feribotları ile düzenlenmektedir. Marmara Roro firması tarafından düzenlenen seferler günde 1 kez her gün Bandırma-Tekirdağ arası araç ve yolcu taşımaktadır.

Tekirdağ Avşa kaç TL?

Tekirdağ Avşa seferleri yapan Öz kaptan Gemisi 2021 Güncel YAZ tarifesidir.Tekirdağ Avşa feribot seferleri fiyatları yolcu 60 TL, araçlar şöför dahil 160 TL'dir.