Renkli çamaşırlarda Domestos kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Renkli çamaşırlarda Domestos kullanılır mı?
  2. Kosla leke çıkarıcı nasıl kullanılır?
  3. Çamaşır makinesine çamaşır suyu hangi gözüne konur?
  4. Kosla Vanish ne için kullanılır?
  5. Beyaz kıyafete çamaşır suyu dökülür mü?

Renkli çamaşırlarda Domestos kullanılır mı?

Renkli, açık renkli ve beyaz çamaşırlar için özel olarak geliştirilen Domestos Hijyenik Leke Çıkarıcı, kurumuş lekelerin ve giysilerin derinliklerine işler; lekeler üzerinde oluşan on binlerce bakteriyi de öldürerek çamaşırlarda maksimum temizlik ve hijyen sağlar.

Kosla leke çıkarıcı nasıl kullanılır?

Lekenin üzerine Vanish Kosla Kristal Gold Beyaz Sıvı Leke Çıkarıcı dökerek oksijen moleküllerinin lekeye hücum etmesi için 10 dakikayı aşmayacak şekilde bekletin. Çamaşır deterjanının yanına Vanish Kosla Kristal Gold Beyaz Sıvı Leke Çıkarıcı ekleyin ve kıyafetlerinize uygun bir programda yıkama işlemini gerçekleştirin.

Çamaşır makinesine çamaşır suyu hangi gözüne konur?

Çamaşır temizliği / Otomatik makinelerde: Beyaz çamaşırlarınızı makineye yerleştirdikten sonra ön yıkamalı programda deterjanı ana yıkama gözüne koyun ve çalıştırın. Makineniz su almaya başlayınca 1 çay bardağı (127,5 ml) ABC Çamaşır Suyu/Ultra Çamaşır Suyu'nu ön yıkama gözüne koyunuz.

Kosla Vanish ne için kullanılır?

Vanish Oxi Action Sıvı Leke Çıkarıcı ile ister renkli, ister beyaz; çamaşırlarınızdaki lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz. Vanish Oxi Action kuru lekeleri bile temizler. İlk yıkamada ve her seferinde lekesiz çamaşırlar elde etmenizi sağlar!

Beyaz kıyafete çamaşır suyu dökülür mü?

Kaliteli bir deterjanla yıkadığınız çamaşırlar, 40 derecede de gayet temiz olur. Çamaşır suyu, beyazları daha beyaz yapmak için en sık kullanılan ürünlerden biridir. ... Eğer çamaşır suyu kullanacaksanız, sıvı olanlar yerine tabletleri tercih edin.