Pril Türk mü?

İçindekiler:

  1. Pril Türk mü?
  2. Loctite nerenin malı?
  3. Marc temizlik ürünleri hangi ülkenin?
  4. Rinso Türk malı mı?
  5. Perwoll hangi ülkenin malı?
  6. Ace kime ait?

Pril Türk mü?

Pril, kimyasal ve tüketim malları şirketi olan Türk Henkel Kimya San. ... Tüketici ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren çokuluslu bir şirket olan Henkel, 1876'da Aachen'de Henkel & Cie olarak kuruldu. Merkezi Almanya'da bulunan bir Alman kimyasal ve tüketim malları şirketidir.

Loctite nerenin malı?

İSTANBUL - İstanbul'da 1963 yılında kurulan Türk Henkel; Persil, Pril, Vernel, Schwarzkopf, Fa, Diadermine, Pritt ve Loctite gibi lider markalarıyla 50 yıldır yaşamın her alanında yenilikçi ürünler ve çözümler sunuyor.

Marc temizlik ürünleri hangi ülkenin?

Marc, 1999 yılında kurulan Reckitt Benckiser Group bünyesinde üretilen ev temizlik ürünleri markasıdır. Reckitt Benckiser Group, merkezi İngiltere ve Galler olan, ev ve kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu bir şirkettir ve ürünleri 100'den fazla ülkede tüketilmektedir.

Rinso Türk malı mı?

Rinso renkli çamaşırlar için farklı ambalajda "Rinso Blue"ni tanıttı. Birçok büyük pazarlarda Rinso'nun yerini "Surf markası" (birkaç ülkelerde Omo) aldı. Ancak Rinso halen Türkiye, Avustralya, Yeni Zelanda, Asya ve Orta Amerika pazarlarında için Unilever tarafından üretilmektedir.

Perwoll hangi ülkenin malı?

Perwoll (deterjan)
SahibiHenkel
KökeniAlmanya
Çıkış1949
İlgili markalarAlo (Tide), Rinso, Persil
Satış alanıTüm dünya
2 satır daha

Ace kime ait?

Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir. İtalya merkezli şirket İtalya, Portekiz ve Fas'ta üretim tesislerine sahiptir. Ürünleri 50'den fazla ülkede satılmaktadır.