Elektrik Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

İçindekiler:

  1. Elektrik Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?
  2. CLK elektrik güvence bedeli ne kadar?
  3. Elektrik abonelik iptali para iadesi ne zaman yatar?
  4. Boğaziçi elektrik güvence bedeli nasıl ödenir?
  5. Elektrik abonelik iptali ücreti ne kadar?
  6. Elektrik abonelik iptal parası nasıl alınır?
  7. Elektrik güvence bedeli nereden alınır?

Elektrik Güvence Bedeli ne zaman iade edilir?

Önceki güvence bedelinin iadesi Elektrik şirketi, güvence bedelini abonelik iptalinden sonraki 5 gün içerisinde nakit olarak ya da hesabınıza havale yoluyla iade eder.

CLK elektrik güvence bedeli ne kadar?

Elektrik abonelik bedeli Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir.

Elektrik abonelik iptali para iadesi ne zaman yatar?

Abonelik iptal edilirken borcunuz varsa bu miktar güvence bedelinden kesilerek size iade yapılacaktır. Genelde son faturanızdan sonra elektrik kapatılana kadarki kullanımlar borç olarak güvence bedelinden düşülür. Yönetmeliğe göre, sözleşme iptalinden en geç 5 iş günü sonra para iadesi yapılmalıdır.

Boğaziçi elektrik güvence bedeli nasıl ödenir?

Faturamı nasıl ödeyebilirim? Online işlem merkezimiz, Mobil uygulamamız (iOS - Android), Müşteri İşlem Merkezlerimiz (MİM) ve Müşteri Hizmet Merkezlerimizden (MÜHİM), PTT şubelerinden, anlaşmalı banka şubelerinden yapabilirsiniz.

Elektrik abonelik iptali ücreti ne kadar?

Mesken, Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler için ulusal olarak uygulanmak üzere EPDK tarafından 33 TL/kW olarak belirlenmiştir. Bu rakam sanayi ve ticarethaneler için 93,7 TL/kW, tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için ise 44,5 TL/kW olarak resmi gazetede kurul kararı ile duyurulmuştur.

Elektrik abonelik iptal parası nasıl alınır?

Yönetmeliğe göre, sözleşme iptalinden en geç 5 iş günü sonra para iadesi yapılmalıdır. Yani kapatma tarihinden sonra hafta sonları ile birlikte en geç 7 gün içinde güvence bedeli tarafınıza iade edilmelidir. Güvence bedelini hizmet aldığınız şirketin veznelerinden aide alabilirsiniz.

Elektrik güvence bedeli nereden alınır?

Güvence bedeli iade taleplerinizi size en yakın hizmet noktalarımıza gelerek veya 4 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak yapabilirsiniz. İade tutarı başvurunuz sırasında belirttiğiniz kendi adınıza ait vadesiz IBAN'ınıza sözleşmenizin sona erme tarihinden itibaren 5 iş günü içinde aktarılacaktır.