Karatay ile 1 ayda kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Karatay ile 1 ayda kaç kilo verilir?
  2. Canan Karatay diyetinde hangi meyveler yenmeli?
  3. Karatay diyeti nasıl yapılır?
  4. Canan Karatay a göre neler yemeliyiz?
  5. Meyve ve Kuruyemiş birlikte yenir mi?
  6. Karatay diyetinde neler yenilebilir?
  7. Kilo vermek için ne yapmalıyım Canan Karatay?

Karatay ile 1 ayda kaç kilo verilir?

Karatay diyeti ile kaç kilo verilir : Canan Karatay diyeti yapanların çoğu bu diyet sayesinde 2 haftada 5 kilo verdiklerini bildiriyor. Karatay diyeti ile bir ayda 8 kilo vermek garanti olarak niteleniyor. Canan Karatay diyetinin en önemli artısı ise verilen kiloların geri alınmamasıdır.

Canan Karatay diyetinde hangi meyveler yenmeli?

STANDART CANAN KARATAY DİYETİNDE SERBEST OLAN YİYECEKLER HANGİSİDİR? Bakliyat, ceviz, ayva, ayran, sebze çeşitleri, badem, çilek, elma, zeytinyağı, fındık, kiraz, bulgur, fındık yağı, fıstık, erik, tereyağı, armut, maden suyu, şeftali ve yoğurt.

Karatay diyeti nasıl yapılır?

Canan Karatay'ın önerdiği öğün sayısı 2'dir. 3 öğünden fazla yemek yenmemesi gerektiğini belirten Canan Karatay, ara öğünlerin de kaldırılması gerektiğini söylüyor. Karatay Diyeti'nde sağlıklı yağ ve protein serbest. Ancak unlu gıdalar, ekmek ve sağlıksız karbonhidrattan uzak durmak gerekiyor.

Canan Karatay a göre neler yemeliyiz?

Canan Karatay, "Peki ne yiyeceğiz diye soranlara müjde" diyerek, su, doğal köy tereyağı, soğuk sıkım zeytinyağı, köy tavuğu, köy yumurtası, peynir, kelle paça, ayak paça, kemik suyu, kırmızı et tüketilmesini önerdi.

Meyve ve Kuruyemiş birlikte yenir mi?

Meyvelerin lifleriyle tüketilmesi önerisinde bulunan Karatay, şu bilgileri verdi: "Öğlen yemeği yerine ceviz içi, badem, fındık, fıstık gibi kuru yemişlerle birlikte mevsiminde tüketilecek bir adet portakal veya iki adet mandalina, lifiyle yendiğinde vücut için sağlıklıdır.

Karatay diyetinde neler yenilebilir?

Karatay Diyeti'nde sağlıklı yağlar, protein kaynakları ve bazı karbonhidratlar serbest olarak tüketilebilir. Bu diyetin menüsünde et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve ceviz, fındık, badem, yerfıstığı bulunmaktadır.

Kilo vermek için ne yapmalıyım Canan Karatay?

Diyet boyunca kahvaltı atlanmamalıdır. Canan Karatay diyetinde simit, açma, poğaça gibi yağlı hamur işlerinden uzak durulmalı, protein ağırlıklı beslenilmeli. Ara öğün çok yapmak isterseniz bu zamanlarda şekersiz Türk kahvesi ya da bitki çayları tüketebilirsiniz. Şeker ve tuz diyetin yasaklılarındandır.