Garanti Bankası reklamında kim oynuyor?

İçindekiler:

  1. Garanti Bankası reklamında kim oynuyor?
  2. Garanti reklamında oynayan kız kim?
  3. Garanti BBVA Türk mü?
  4. Garanti BBVA reklam Atatürk kim oynadı?
  5. Garanti reklamında oynayan Atatürk kim?
  6. Garanti kiminle ortak oldu?
  7. Garanti Bankası ürünleri nelerdir?
  8. Garanti Bankası hangi Zeybek?
  9. Adımların adımlarımız kim oynuyor?
  10. Atatürk'e benzeyen adam kim?
  11. Çiçero da Atatürk'ü kim oynadı?
  12. Garanti Bankası Genel Müdürü kim?
  13. Garanti Bankası'nın yabancı ortağı kim?

Garanti Bankası reklamında kim oynuyor?

Garanti Temassız Reklamı yeni bir reklam yüzü ile ekranlarda. Garanti reklamında oynayan adam kim? Garanti reklamlarının yeni reklam yüzü başarılı oyuncu Fatih Artman oldu.

Garanti reklamında oynayan kız kim?

Garanti Bankası'nın yeni reklam yüzleri Engin Günaydın ve Dilan Çiçek Deniz yeni reklam serisiyle ekranlara çıkıyor. Alametifarika imzası taşıyan reklam serisinde ünlü oyuncular baba ve kızı canlandırıyor.

Garanti BBVA Türk mü?

Garanti BBVA (eski adıyla Garanti Bankası) 1946 yılında Ankara'da kurulmuş özel sermayeli bir bankadır. tarihi itibarıyla 107 milyar ABD dolarına ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankasıdır.

Garanti BBVA reklam Atatürk kim oynadı?

Filmin yapımcıları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: Adımların adımlarımız, Cumhuriyet kanatlarımız. #29Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Oyuncu Halit Ergenç'in seslendirdiği filmimizde Atatürk'ü Mustafa Preşeva canlandırdı.

Garanti reklamında oynayan Atatürk kim?

Reklamda Atatürk'ü başarıyla canlandıran ve Atatürk'e müthiş benzerliğiyle dikkat çeken kişi Mustafa Preşeva.

Garanti kiminle ortak oldu?

Doğuş Holding'in sahip olduğu %14,89 oranındaki Garanti Bankası (Garanti BBVA) hissesinin daha Banco Bilbao Vizcaya Argentaria'ya (BBVA) devri resmen tamamlandı.

Garanti Bankası ürünleri nelerdir?

Ürün ve Hizmetlerimiz
  • Mevduat ve Yatırım. Net Hesap. Altın Hesabı
  • Krediler. Bireysel İhtiyaç Kredisi. Taşıt Kredisi. Avans Hesap.
  • Kartlar. Bonus Ailesi. Miles&Smiles kredi kartı American Express Card. Money Bonus.

Garanti Bankası hangi Zeybek?

Garanti BBVA, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı özel bir reklam filmiyle kutluyor. Filmde; şanlı Cumhuriyet hikayesi zeybek oyunuyla sembolize ediliyor. Oyuncu Halit Ergenç'in seslendirdiği filmin açılışında Ulu Önder Atatürk'ü zeybek oynarken görüyoruz.

Adımların adımlarımız kim oynuyor?

Oyuncu Halit Ergenç'in seslendirdiği ve özel bir teknikle kurgulanan filmin açılışında Atatürk'ü zeybek oynarken görüyoruz. Devamında ise Atanın adımlarını takip eden milletimizi temsilen, farklı kesimden ve yaştan yüzler bir anlamda “daima izindeyiz” mesajını veriyor.

Atatürk'e benzeyen adam kim?

Britanyalı BBC'nin gözlem kolu BBC Monitoring, Türkiye'nin kurucu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliği sebebiyle ülke çapında tanınır hâle gelen aktör Göksel Kaya hakkında bir video hazırladı.

Çiçero da Atatürk'ü kim oynadı?

Usta aktör Mehmet Aslantuğ, Serdar Akar'ın yönettiği, başrolünü ise Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı 'Çiçero' filminde Atatürk'e sesiyle hayat verdi. Bugün 381 salonda seyirciyle buluşacak olan filmde Ulu Önder Atatürk'ü aynı zamanda projenin kurgu yönetmenliğini de yapan Mustafa Presheva canlandırdı.

Garanti Bankası Genel Müdürü kim?

Garanti BBVA'nın yeni Genel Müdürü Recep Baştuğ oldu. Garanti BBVA'nın Üst Yöneticiliğine (CEO) bankacılık ve finans alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip Recep Baştuğ getirildi.

Garanti Bankası'nın yabancı ortağı kim?

Doğuş Grubu, Garanti Bankası'ndaki payının % 14.89'unu 2 milyar euro'ya İspanyol ortağı BBVA'ya satmak için anlaştı. Doğuş'un payı % 10 civarına inerken BBVA hisseleri ise % 40'a yaklaştı. Yönetim kurulunda 'aslan payı' artık İspanyolların.