Askere giderken hangi telefon?

İçindekiler:

  1. Askere giderken hangi telefon?
  2. Askere sivil hat nasıl sokulur?
  3. Asker telefonu ne demek?
  4. Acemi birliğinde telefon kullanmak serbest mi?
  5. Asker hatlarına mesaj atılıyor mu?

Askere giderken hangi telefon?

Askerde kullanılan telefonların özellikleri nasıl olmalı Herhangi müzik veya film tarzı özellikleri olmamalıdır. Kamerası olmamalı. Kısacası cep telefonun eski tarz telefonlar olmalıdır. Yani sadece arama ve mesajlaşma yapılabilmeli.

Askere sivil hat nasıl sokulur?

Askerde kullanılmasına izin verilen telefonların içerisinde sadece askercell hattı takılmaktadır. Sivil hayatta kullandığınız hattı askeriye içerisinde sokmak yasaktır. Kışlaya girişte üzerinizde sivil hat bulunursa, karargahta sizin adınıza hazırlanan zarflarda bekletilmektedir.

Asker telefonu ne demek?

Asker telefonu olarak ifade edilen tuşlu telefonlar, küçük yapıları sayesinde çok sayıda alanda pratik bir kullanım süreci sunuyor. ... Dayanıklılık konusunda üstün performans gösteren tuşlu telefonlar, uzun yıllar boyu hasar almadan kullanılabiliyor.

Acemi birliğinde telefon kullanmak serbest mi?

Bu Askercell hattınızla birlikte hem usta birliğinde hem de acemi birliğinde telefon kullanmanız mümkün. ASKERDE TELEFON KULLANMAK YASAK MI? Askerde akıllı telefon kullanmak yasaktır. Ancak kamerası ve internet özelliği olmayan telefonları kullanmak serbesttir.

Asker hatlarına mesaj atılıyor mu?

Askercell ücretsiz bir servistir fakat Askercell servis aboneliği ücretsiz sesli görüşme, SMS veya veri kullanım hakkı sağlamaz.