Ekrem Coskun doner kac tl?

İçindekiler:

  1. Ekrem Coskun doner kac tl?
  2. Ekrem Coşkun sahibi kim?
  3. Ekrem Coşkun ne eti?
  4. Ekrem Coşkun kaç bayisi var?
  5. Ekrem Coşkun Döner torkunun mu?
  6. Ekrem Coşkun nerenin firması?
  7. Donerci acmak icin ne kadar gerekli?
  8. Döner için hangi et kullanılır?

Ekrem Coskun doner kac tl?

Hatta Ekrem coşkun döner'in gizli menü fiyatına buradan ulaşabilirsiniz....EKMEK ARASI DÖNER.
Ekmek Arası55-60 Gr10 TL
Ekmek Arası95-100 Gr14 TL
Ekmek Arası115-120 Gr18 TL
Ekmek Arası145-150 Gr22 TL
Ekmek Arası195-200 Gr28 TL
1 satır daha

Ekrem Coşkun sahibi kim?

EKREM COŞKUN KİMDİR? Markamızın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Coşkun Konya'nın Cihanbeyli ilçesi, İnsuyu kasabasında 1966 yılında doğmuştur. Asıl mesleği sigortacılık olan Ekrem Coşkun, yaklaşık 35 yıldır sigortacılık sektöründe başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmiştir.

Ekrem Coşkun ne eti?

Ekrem Coşkun Döner olarak dönerlerimizi % 90 yaprak şeklinde açılmış dana eti ve % 10 yaprak şeklinde açılmış Kavram yağı ( Kilo fiyatı: 25 - 30 TL/kg ) olacak şekilde hazırlayarak sizlere sunmaktayız.

Ekrem Coşkun kaç bayisi var?

Konya'dan çıkan Ekrem Coşkun Döner, bugün şubeye ulaştı. Ağırlıklı olarak franchise ile büyüyen şirket, yıl sonuna kadar 83 yeni şube daha açmayı planlıyor. 2019'da 600 milyon TL ciro elde eden Ekrem Coşkun Döner'in 2020 hedefi ise 1 milyar TL.

Ekrem Coşkun Döner torkunun mu?

Merhaba, "Ekrem Coşkun Döner" markası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sona ermiştir. Bu nedenle ilgili işletmelere Torku markasına ait herhangi bir ürün tedariği sağlanmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Ekrem Coşkun nerenin firması?

EKREM COŞKUN DÖNER 10 Aralık 2013'de Konya'da faaliyetlerine başladı. O günden bugüne büyük titizlik ve özverilerle sizlere en iyi hizmeti vermeye de devam ediyor.

Donerci acmak icin ne kadar gerekli?

Ortalama bir tavuk dönerci dükkanı açmanın maliyeti 40 Bin TL ile 250 Bin TL arasında değişmektedir. Bu maliyetin üst sınırı yoktur. Maliyet kalemini etkileyen en önemli faktör bulunduğunuz lokasyon, işletme büyüklüğü ve dekorasyon masraflarıdır. Dönerci dükkanı açmanın maliyetini daha alt sınıra çekmeniz de mümkün.

Döner için hangi et kullanılır?

Dönerin kaliteli olması için %100 yaprak olması ince kesilmesi gerekir. Dönerin sert olmaması için etin pembeliğini kaybettiği zaman kesilmesi gerekir. Dönerde %75 dana but, %20 kuzu eti, %5 kuyruk yağı kullanılır. Bizdeki terbiye bize özel olup Osmanlı saraylarında kullanılan şekliyle eti marine ediyoruz.