Fare nasıl tuzağa düşer?

İçindekiler:

  1. Fare nasıl tuzağa düşer?
  2. Fare kapanına hangi yiyecek konur?
  3. Fare en çok ne yemeyi sever?
  4. Fare yapıştırıcısı nasıl temizlenir?

Fare nasıl tuzağa düşer?

Güçlü bir vuruş mekanizması, fare tuzağının içinde hemen öldürüldüğü ve kolayca atılabileceği anlamına gelir. Tuzak bir düğmeye basarak kolayca açılır ve ölü fare kabın içine düşer. Dolayısıyla kullanıcının fareyi kaldırması veya herhangi bir şekilde dokunması gerekmez ve hatta görmemesi bile mümkündür.

Fare kapanına hangi yiyecek konur?

Kapan kurulurken içerisine fare ve sıçanları çekecek yem konulur. Kemirgen içerisine girdiğinde tuzağı aktif eder ve giriş kapağı kapanır. Kapanın içerisinde kalan kemirgen kapağı açmadığınız sürece hiçbir şekilde dışarı çıkamaz. Yem için fındık ezmesi, çikolata, margarin, peynir tercih edebilirsiniz.

Fare en çok ne yemeyi sever?

Fareler hemen hemen yedikleri her şeyi severler. Bunların başında meyveler ve meyve tohumları, yeşil bitkiler, kökler bulunur. Ayrıca etçil olan fareler böcekleri, yiyebildikleri taze etleri tüketirler. Dişleri güçlü ve keskin olduğu için yemek yerken zorlanmazlar.

Fare yapıştırıcısı nasıl temizlenir?

Yapışkan dökülen yere sirke dökülerek, temiz bir bezle silinmesi gerekir. Sirke yapışkanların özelliğini azaltarak, daha kolay eşyalardan çıkmasına yardımcı olur. Bezler direkt olarak sirkeyle ıslatılarak da, kullanılabilir. Bez üzerine bolca sirke dökülür ve ıslanan bezle yapışkan ovalayarak silinir.