Balgam sökücü kaç para?

İçindekiler:

  1. Balgam sökücü kaç para?
  2. Mucovit C 600 mg nasıl kullanılır?
  3. Balgam sökmek için ne yapılmalı?
  4. NAC nedir tip?
  5. NAC çocuklarda kullanılır mı?
  6. Balgam söktürücü reçetesiz alınır mı?
  7. Mucovit C 600 200 günde kaç kere kullanılır?
  8. Muconex c600mg 200 mg ne işe yarar?
  9. NAC neyin kısaltması?
  10. Asetilsistein neye iyi gelir?
  11. Extal 600 mg nasıl kullanılır?

Balgam sökücü kaç para?

ASIST PLUS 600 mg toz içeren 10 saşe ilaç prospektüsü
İlaç SınıfıSolunum Sistemi > Soğuk Algınlığı ve Öksürük İlaçları > Öksürük Önleyici Hariç Ekspektoranlar > Mukolitikler (Balgam Söktürücü İlaçlar) > Asetilsistein >
Yeni Firma [ Bilgileri Güncelleniyor ]
Barkodu
Satış Fiyatı12.65 TL [ ]
10 satır daha

Mucovit C 600 mg nasıl kullanılır?

MUCOVİT-C yalnızca ağız yoluyla kullanılır. Bir bardak suda eritilerek içilir. Suda eritilerek kullanıma hazırlanan ilaç bekletilmeden içilmelidir. Efervesan tabletler çiğnenmemeli ve yutulmamalıdır.

Balgam sökmek için ne yapılmalı?

Bol bol su içerek katılaşan balgamın yumuşayıp atılmasına yardımcı olabilirsiniz. Sıcak suyla duş alırken 5-10 dakika buharı soluyabilir ve bir kâse sıcak suyun içine nane ya da okaliptüs yağı damlatarak derin nefesler alabilirsiniz. Bir bardak ılık su içine 1 yemek kaşığı limon suyu ekleyerek içebilirsiniz.

NAC nedir tip?

Karaciğer nekrozunu engellemek için klasik olarak N-asetil sistein (NAC) tedavide kullanılır. N-asetilsistein (NAC) öncü molekül sisteini sağlayarak glutatyon rezervini yenilemeyi amaçlamaktadır. NAC, intravenöz (IV) veya oral (PO) formlarda ve değişken doz rejimlerinde kullanılmaktadır.

NAC çocuklarda kullanılır mı?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: 14 yaşından küçüklerde: 14 yaşından küçüklerde dozu ayarlamak için NAC® 200 mg efervesan tablet'in kullanılması önerilir. 6-14 yaş arası çocuklarda: Günde 400 mg asetilsistein kullanılır. 2-5 yaş arası çocuklarda: Günde 2 mg asetilsistein kullanılır.

Balgam söktürücü reçetesiz alınır mı?

Balgam söktürücü ilaçlar doktor reçetesi ile kullanılması önerilen ilaçlardır. Ancak reçetesiz alınanları da vardır. Suda eriyen balgam söktürücü ilaç almak için doktora gidilmeli ya da eczaneye gidip istek beyan edilmelidir.

Mucovit C 600 200 günde kaç kere kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Başka şekilde önerilmediği durumlarda MUCOVİT®–C için öngörülen doz 14 yaş üzeri yetişkinlerde günde 1 veya 2 defa 1 efervesan tablettir. MUCOVİT®–C kullanırken her zaman doktorunuzun talimatlarına uyunuz. Emin olmadığınızda doktorunuza veya eczacınıza sorunuz.

Muconex c600mg 200 mg ne işe yarar?

Solunum yollarında mukolitik (balgam kıvamını azaltarak atılımını kolaylaştırıcı) etki gösterir. MUCONEX, 10 ve 30 saşe içeren ambalajlarda sunulur ve her bir saşe 600 mg Asetilsistein içerir. doz parasetamol alımına bağlı olarak ortaya çıkan karaciğer yetmezliğinin önlenmesinde kullanılır.

NAC neyin kısaltması?

Ağ Erişim Kontrolü (Network Access Control –NAC) Nedir?

Asetilsistein neye iyi gelir?

Asetilsistein, parasetamol doz aşımı tedavisinde ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı ya da kistik fibrozis gibi vakalarda balgamı inceltmek için kullanılan bir ilaç. Damar içi, ağız veya buhar yoluyla alınabilmektedir.

Extal 600 mg nasıl kullanılır?

yemeklerden sonra bir bardak suda eritilerek içilir. Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça bu talimatları takip ediniz. İlacınızı zamanında almayı unutmayınız. EXTAL®'in balgam söktürücü etkisi sıvı alımıyla artmaktadır.