iPhone 11 iyi bir telefon mu?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 iyi bir telefon mu?
  2. iPhone 11 Kamerası nasıl yorumlar?
  3. iPhone 11 ekranı dayanıklı mı?
  4. iPhone 11 darbelere dayanıklı mı?

iPhone 11 iyi bir telefon mu?

iPhone 11, güncel teknolojilere ve amiral gemisi seviyesinde iPhone performansı arayanlar için en ideal seçenek gibi görünüyor. Tasarım, ekran, yazılım ve pil tarafında selefi iPhone XR'a göre fazla fark yok. Ancak kamera tarafında sunduklarıyla tercih edilmeye değer gibi görünüyor.

iPhone 11 Kamerası nasıl yorumlar?

iphone 11'in kamerası muazzam, özellikle arka kamerasının geniş açı fotoğraf özelliği çok iyi. Geniş açı özelliği XS ve XR'da yok. iphone 11'in ön kamerası 14 megapiksel ve portre selfie çekebilirsiniz, yani XS ve XR'dan daha iyi bir ön kameraya sahip. Bazı arkadaşlar 11'in ekran kalitesini düşük zannediyor.

iPhone 11 ekranı dayanıklı mı?

Gelenek bozulmadı ve dayanıklılık testine ekran çizilmesi ile başlandı. iPhone 11'in 6.1 inçlik LCD ekranı, piyasadaki birçok telefon gibi beşinci seviyeye kadar mukavemet gösterirken, altıncı seviyeden itibaren çizikler oluşmaya başladı.

iPhone 11 darbelere dayanıklı mı?

Cihazın her iki tarafında yer alan kameralar bıçak darbelerine karşı kendini korumayı başarıyor. ... Bunun yanı sıra iPhone 11'in kasası, diğer akıllı telefonlar ile benzer şekilde bıçak ile çizilmeye karşı dayanıklılık gösteremiyor.