Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi ne demek?

İçindekiler:

  1. Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi ne demek?
  2. Halkbank maaş avansı limiti nedir?
  3. Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadardır?
  4. Bordro24 ihtiyaç kredisi kimlere verilir?
  5. Maaş avansı ne demek?
  6. Halkbank ihtiyaç kredisi veriyor mu?
  7. Maaş avansı yasal mı?
  8. Avans Maastan kesilir mi?

Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi ne demek?

Halkbank kamu sektöründe çalışanlara, özel sektörde çalışanlara, emeklilere, şirketlere yani her türlü vatandaşın parasal gereksinimlerine destek olmaktadır. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyalarından biri olan Bordro24, maaşını Halkbank'tan alan müşterine özel hazırladığı bir kredidir.

Halkbank maaş avansı limiti nedir?

Taksitli Nakit Avans kampanyası tek seferde çekilecek asgari 200 TL ile azami 15.000 TL arasındaki işlemler için geçerli olacaktır. Taksitli Nakit Avans'ı Halkbank Şubeleri, ATM, İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve 08 Dialog kanalları üzerinden kullanılabilirsiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadardır?

Bireysel tüm nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,69 faiz oranı ve her bütçeye uygun geri ödeme seçenekleriyle 0-50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.000 TL üzeri tutarlar için 24 ay vadeli kredimizdir.

Bordro24 ihtiyaç kredisi kimlere verilir?

Maaşını Bankamızdan alan müşterilerimiz Bordro24 İhtiyaç Kredisi'nden faydalanabilmektedir. Başvurularınızı; Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da, Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Maaş avansı ne demek?

Herhangi bir çalışanın maaş zamanı gelmeden önce işvereninden aldığı bir ödeme kalemidir. Belirli nedenlerden ötürü paraya ihtiyacı olan çalışanın maaş döneminden önce avans ödemesi aldığı bu ödeme kalemi borç olarak değerlendirilir. Yani bu para işverenden geri ödemek koşuluyla alınabilir.

Halkbank ihtiyaç kredisi veriyor mu?

Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog'tan anında kullanabilirsiniz.

Maaş avansı yasal mı?

4857 sayılı İş Kanunu'nda bu konu ile ilgili net bir düzenleme bulunuyor. MADDE 406-.. İşveren, işçiye zorunlu ihtiyacının ortaya çıkması hâlinde ve hakkaniyet gereği ödeyebilecek durumda ise, hizmetiyle orantılı olarak avans vermekle yükümlüdür.”

Avans Maastan kesilir mi?

Genellikle işçi, maddi açıdan zor durumda kaldığında işverenden avans talep edebilir. İşçiye avans verildiğinde, bu tutar işçinin bir sonraki maaş ödemesinden düşülür. Yani, avans aslında işçinin işverenden aldığı borçtur.