Korku evine girmek kaç TL?

İçindekiler:

  1. Korku evine girmek kaç TL?
  2. Korku evinde neler var?
  3. Kadıköy korku evi kaç yaş üstü?
  4. Korku evine kimler giremez?
  5. Izmit korku evi kaç TL?
  6. Adana korku evi ne kadar?
  7. Korku Evi nasıl bir şey?
  8. Korku Evi tehlikeli mi?
  9. Samsun korku evi kaç TL?
  10. Gaziantep korku evi kaç TL?

Korku evine girmek kaç TL?

Zira bu deneyimi onlar da yaşamak isteyeceklerdir. yakala.co'ya özel indirimlerle: FSM Korku Evi'nde, adrenalin ve eğlence dolu 1 saat; “Kişi Başı” 50 TL yerine 39,90 TL! Bu fırsat, tarihine kadar; her gün 12.00 - 00.00 saatleri arası tüm seanslarda geçerlidir.

Korku evinde neler var?

Tamamen korku ve gerilim havası hakim olan korku evi; kuracağınız ekiple birlikte gerçek bir mekanda korku ve heyecan dolu dakikalar geçirmenizi sağlayan bir aktivitedir. Oyuna başladığınızda ekibinizle birlikte kapatıldığınız evden çıkmaya çalışırsınız.

Kadıköy korku evi kaç yaş üstü?

OYUN KURALLARINA UYMANIZ KORKU EVİ OYUN GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİDİR. Oyunumuza katılan tüm misafirlerimiz kuralları kabul etmiş sayılır. Oyun güvenliği için arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız. 16 yaşından küçükler korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilir.

Korku evine kimler giremez?

Oyun güvenliği için arkadaşlarınıza zarar verecek hareketlerden kaçınmalısınız. 13 yaşından küçükler korku evine bir yetişkin eşliğinde girebilir. Korku evine silah, bıçak vb kesici veya ölümcül tehlikesi olabilecek herhangi bir araç-gereçle girmek kesinlikle yasaktır.

Izmit korku evi kaç TL?

6 KİŞİ || 240 TL.

Adana korku evi ne kadar?

3 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 80 TL yerine 39 TL! 4 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 100 TL yerine 49 TL! 5 Kişilik 1 Saatlik Evden Kaçış Oyunu 120 TL yerine 59 TL! Matilda'nın büyülü evinde ipuçlarını topla!

Korku Evi nasıl bir şey?

Korku evleri genellikle 1 saat süren bir aktivitedir. 1 saat boyunca bir eve belki bir kaydıraktan belki bir delikten belki de bir tünelden girerek başlayabiliyorsunuz. Başlangıcın ardından oyun moderatörü sizinle irtibata geçiyor ya da evin gizli gücü sizin yanınıza gelerek yönlendirmeleri yapıyor.

Korku Evi tehlikeli mi?

Maliye Bakanlığı, korku evleri ve benzeri yerleri 2016'da mercek altına almış, ancak savcılık açık bir hüküm olmadığı gerekçesiyle bu işletmelerin 'Kabahatler Kanunu'na göre ele alınabileceği kararını vermişti. Sokak aralarında sayıları artan korku evleri, ciddi sağlık riskleri taşıyor.

Samsun korku evi kaç TL?

Adrenalin, heyecan ve korku tutkunu bir çok kişi 'Kızıltamu korku evine' giderek bu heyecanı yaşadı. 1 saat süren korku dolu deneyim için ise 3 kişilik grup için 80, 4 kişi için 100, 5 kişi için ise 120 TL ödeme yapılıyor.

Gaziantep korku evi kaç TL?

En az 2 en fazla 10 kişilik grubunla bir saat içinde şifreleri çözerek delilerle dolu bu hastaneden kaçman gerek! NOT: Saat 00.00 ve sonrası kişi başı 45 TL'dir.