Açıktan üniversite okumak paralı mi?

İçindekiler:

  1. Açıktan üniversite okumak paralı mi?
  2. Açıköğretime kayıt olmak için kaç puan almak gerekir?
  3. Açıktan üniversite kayıtları ne zaman 2021?
  4. Kaç tane açık öğretim fakültesi var?

Açıktan üniversite okumak paralı mi?

20 yılı için AÖF harç ücreti, dönemlik 330 TL olarak belirlendi. ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme için 325 TL olarak belirledi ve Sosyal Hizmetler bölümü için ödenek ücretin 900 TL olduğunu duyurdu.

Açıköğretime kayıt olmak için kaç puan almak gerekir?

Açıköğretim bölümleri 2 yıllık (önlisans) ve 4 yıllık (lisans) olarak hizmet vermektedir. Bu yıl 2 yıllık açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumlarından Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girmek ve en az 150 puan almak gerekmektedir.

Açıktan üniversite kayıtları ne zaman 2021?

Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir. 08 Ekim 2021 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Kaç tane açık öğretim fakültesi var?

Açıköğretim Fakültesi Anadolu Üniversitesi (Eskişehir), Atatürk Üniversitesi (Erzurum), İstanbul Üniversitesi olmak üzere toplam 3 üniversite de bulunmaktadır.