Sebamed vajina koku giderici nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sebamed vajina koku giderici nasıl kullanılır?
  2. Sebamed vajina temizleme jeli ne işe yarar?
  3. Sebamed Feminine Intimate Wash ne ise yarar?
  4. Sebamed Femınıne Intımate Wash nedir?
  5. Hijyenik bölge temizleyici nasıl kullanılır?
  6. Farmasi intim yıkama jeli ne işe yarar?
  7. Sebamed intim yıkama jeli nasıl kullanılır?
  8. Seba Med nasıl kullanılır?
  9. Feminelle Refreshing Intimate Wash nedir?
  10. Simply ne ise yarar?
  11. Avon Simply Delicate nasıl kullanilir?
  12. Farmasi intim yikama jeli nasıl kullanılır?
  13. Farmasi Lutimate Wash ne işe yarar?
  14. W Lab intim yıkama jeli ne işe yarar?
  15. Intim yıkama jeli pH kaç olmalı?
  16. Sebamed Cleansıng bar nasıl kullanılır?
  17. SEBA MED ne işe yarar?
  18. Feminelle nedir nasıl kullanılır?
  19. Feminelle Oriflame nedir?
  20. Gvyna nasıl kullanılır?

Sebamed vajina koku giderici nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılmalı: Nemli cilde uygulayınız. Bol su ile durulayınız. Kimler Kullanabilir: Tüm ciltler için kullanıma uygundur. Sebamed marka Sebamed Feminine Intimate Wash - Kadınlar İçin Genital Bölge Temizleyici 200ml isimli üründen 1 adet sepetinize eklendi.

Sebamed vajina temizleme jeli ne işe yarar?

Sebamed İntim Hijyenik Emülsiyon, doğal ve hassas bir temizlik sağlarken, pH 3,8 değeri ile de genital bölgenin mikro florasını koruyarak bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı koruyucu bir etki gösterir. Ekstra yumuşaklık için doğal organik syndet kompleksi içerir.

Sebamed Feminine Intimate Wash ne ise yarar?

Genital bölgede hassas temizlik sağlanması ve bu bölgenin enfeksiyonlardan korunması amacıyla kullanılan bir üründür..Genital bölgenin , intim likit ile yıkanması şeklinde kullanılır. Ph 3,8 değeri ile , genital bölgenin florasını korur, doğal ve hassas bir temizlik sağlar.Sabun ve alkali içermez.

Sebamed Femınıne Intımate Wash nedir?

Dış genital bölgenin hassas ve doğal temizliği içindir. ... Dış genital bölgenin hassas doğal temizliği ve intim hijyeninin desteklenmesi için özel formüle edilmiştir. Cilde nem kazandırır ve rahatlık kazanmasını destekler. Bileşimindeki alfa bisabolol cildi pürüzsüzleştirir ve hassas cildin bakımını sağlar.

Hijyenik bölge temizleyici nasıl kullanılır?

Kullanımı:Az miktarda ürünü dış genital bölgeye köpürterek uygulayınız ve ardından durulayınız.

Farmasi intim yıkama jeli ne işe yarar?

Farmasi İntimate Jenital Bölge Temizleme Jeli diğer adıyla Farmasi Intimate Wash, Çay ağacı özütlerinden elde edilmektedir ve hassas pH değeri ile genital bölgenin doğal dengesinin koruyarak hijyen sağlar. Ayrıca anti bakteriyel özelliği sayesinde ile kaşıntı ve kötü koku oluşumunu önler.

Sebamed intim yıkama jeli nasıl kullanılır?

Genital bölge temizliğiniz için elinize aldığınız az miktarda intim jeli köpürterek genital bölgenize uygulayın. Sonrasında ılık su ile durulayabilir ve temizliğinizi tamamlayabilirsiniz. İntim jel kullanımında dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise uygulanan bölgenin daha öncesinde tahriş olup olmadığıdır.

Seba Med nasıl kullanılır?

PH 5.5 değeri ile ciltle uyumludur. Tüm ciltlerin kullanımına uygun olan temizleme jelini tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz. Kullanım Şekli : Nemli cildi, el ya da süngere döktüğünüz jel yardımı ile köpürterek uygulayın, ardından durulayın.

Feminelle Refreshing Intimate Wash nedir?

Dış genital bölgeler için hafif ve pH dengeli formülü ile günlük temizleme jeli, yatıştırıcı Gül Suyu içerir. İçerdiği laktik asit ve ekstra vitaminler ile taze, kadınsı bir kokuya sahiptir. Dermatolojik, jinekolojik ve alerjik olarak test edilmiştir.

Simply ne ise yarar?

Cildin pH dengesini koruyarak genital bölgeleri temizler. Sabun içermez, istenilen sıklıkta kullanılabilir. Harici kullanım içindir.

Avon Simply Delicate nasıl kullanilir?

Kullanımı:Az miktarda ürünü dış genital bölgeye köpürterek uygulayınız ve ardından durulayınız.

Farmasi intim yikama jeli nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Farmasi İntimate Jenital Bölge Temizleme Jeli İntimCareyi elinize alarak köpürtün ve genital bölgeye nazikçe uygulayın. Sonrasında ılık su ile iyice durulayın.

Farmasi Lutimate Wash ne işe yarar?

Hafif ve pH dengeli formülü ile yatıştırıcı özelliktedir. Laktik Asit ve Çay Ağacı Yağı ile zenginleştirilmiş içeriğiyle nemlendirirken taze, kadınsı bir koku verir. Günlük kullanım için idealdir, kullandıktan sonra ılık suyla durulayınız.

W Lab intim yıkama jeli ne işe yarar?

Bu Özel Yıkama Jeli, cildi temizler, samimi floranın doğal dengesine saygı duyar ve korur, yumuşak ve ferah bir his sağlar. Bu jel, Centella asiatica özü ve Aloe vera özü ile yapılır.

Intim yıkama jeli pH kaç olmalı?

İntim Yıkama pH 3.8 Mikroflora dengesine özel 3.8'lik pH değeri ile nazik dış genital bölge temizliği solüsyonu ...

Sebamed Cleansıng bar nasıl kullanılır?

Sebamed Cleansing Bar Kompakt Sabun 100 gr Özellikleri - Cildin doğal nem seviyesini dengelemeyi destekler. Kullanım Şekli: Nemli cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Bol su ile durulayınız. Cilt Tipi Uygulaması: Hassas ciltler için kullanıma uygundur.

SEBA MED ne işe yarar?

Sebamed cilt yapınıza uygun ve sivilceleri engelleyen, cildinizi nemlendiren ve koruyan bir yapıya sahiptir. Dermakozmetik bir üründür. İlk kullanımdan itibaren olumlu sonuç vermektedir. Sebamed dermatologların ve uzmanların önerdiği önemli bir markadır.

Feminelle nedir nasıl kullanılır?

Hijyenik bölgelerde sağlıklı temizlik amacı ile kullanılan ürünlerdir. Var olan mantarı ve kaşıntıyı tedavi ederken oluşumlara engel olur. Her gün 1 kez az miktarda(mercimek kadar) jel kullanarak bol su ile yıkayarak hijyen sağlanmalıdır. Önerilenden fazla kullanmak yarar değil zarar sağlar.

Feminelle Oriflame nedir?

Feminelle – Brands | Oriflame Kataloğu'nu Keşfet. Feminelle ürünlerinin güvenilir ve hassas temizlik için özel olarak geliştirilen formülü genital bölgenin dengesiyle uyumludur. Düşük pH seviyesi ve içeriğindeki doğal laktik asit ile etkili koruma sağlar. Gün boyu ferah, taze ve tertemiz hissetmeniz için ideal!

Gvyna nasıl kullanılır?

-Dış genital bölgeye nazikçe uygulayınız ve bol su ile durulayınız. -Sadece Harici kullanım içindir. Gvyna markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa'dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.