Dictionary Türkçe anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Dictionary Türkçe anlamı nedir?
  2. The article ne demek?
  3. Vocabulary Türkçe ne demek?
  4. Article no ne demek?
  5. Instagram Story gezinme ne demek?
  6. E book nedir nasıl kullanılır?
  7. E-Kitap nasıl okunur?

Dictionary Türkçe anlamı nedir?

İsim sözlük, lügat, kamus.

The article ne demek?

makale, fıkra, belirli bir konuda yazılmış yazı.

Vocabulary Türkçe ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri İsim kelime bilgisi, kelime haznesi/ dağarcığı, bir kişinin/ grubun bildiği bütün kelimeler. İsim bir dildeki bütün kelimeler/sözcükler.

Article no ne demek?

EAN-13 barkodu (özgün adı European Article Number ama kısaltma değişmediği halde artık International Article Number olarak adlandırılıyor) 13 haneli (12 hane + kontrol hanesi) barkodlama standardıdır. ... UPC ve EAN ile kodlanmış tüm rakamlar Global Trade Item Number (Küresel Ticari Ürün Numarası, GTIN) olarak da bilinir.

Instagram Story gezinme ne demek?

Gezinme istatistikleri Instagram Hikayenizin tamamlanma oranını gösterir. Gezinme istatistikleri, insanların hikayenizde gezerken izlediği davranışları görmenizi sağlar. Geri: Kaç kez bir önceki hikayeye gidildiğini gösterir. ... Sonraki Hikaye: Bir sonraki hesabın hikayesine kaç kez geçildiğini gösterir.

E book nedir nasıl kullanılır?

Açılımı elektronik kitap olan e-kitap, her türlü akıllı cihazda okunabilecek şekilde tasarlanan bir dosya formatıdır. Elektronik kitabın normal kitaplardan tek farkı kağıt olmamasıdır. Bunun dışında bir kitabın bütün özelliklerini taşımaktadır.

E-Kitap nasıl okunur?

E-kitap okumak çok kolaydır. Normal bir kitap okumaktan çok farklı değildir. Kitap kokusunun ve matbaa hissinin dışında her şey aynıdır. Akıllı telefon ve tabletler gibi elektronik cihazlar sayesinde açılıp aynı şekilde dijital komut ile sayfa çevirerek okuma işlemi yapılmaktadır.