Ev telefon borcu nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Ev telefon borcu nasıl öğrenilir?
  2. Türk Telekom borcumu nasıl öğrenebilirim?
  3. Numara kimin üstüne kayıtlı ücretsiz?
  4. Ev telefonu ödeme nasıl yapılır?
  5. Türk Telekom fatura borcu ödenmezse ne olur?
  6. Turkcell Borcum ne kadar?
  7. Türk Telekom ev telefonu nasıl ödenir?
  8. Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  9. Faturali hat borcumu ödemezsem ne olur?
  10. Fatura borcu ödenmezse ne olur?
  11. Turkcell cihaz borcumu nasıl öğrenebilirim?

Ev telefon borcu nasıl öğrenilir?

Eğer bu konuda sorun yaşıyorsanız, müşteri hizmetlerimizi 0850 304 86 78 arayabilirsiniz.

Türk Telekom borcumu nasıl öğrenebilirim?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Numara kimin üstüne kayıtlı ücretsiz?

Adım #1: Telefonunuzun arama ekranını açın. Adım #2: *100# numaralarını tuşlayın ve arama yapın. Adım #3: İşlemler menüsü açılacak. Adım #4: Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.

Ev telefonu ödeme nasıl yapılır?

4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden otomatik ödeme talimatı vererek, Online İşlemler Uygulamamızda Faturalarım altında yer alan Talimat İşlemleri menüsünden kredi kartınız ile otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Türk Telekom fatura borcu ödenmezse ne olur?

Türk Telekom Fatura Borcu Ödenmezse Ne Olur Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Turkcell Borcum ne kadar?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom ev telefonu nasıl ödenir?

4441444 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Online İşlemler Uygulamasında ayarlar menüsündeki Otomatik Fatura Ödemesi bölümünden kredi kartınız ile, 9333'ü arayarak Fatura Ödeme menüsünden kredi kartınız ile, 4 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden Otomatik Ödeme Talimatı verebilirsiniz.

Faturali hat borcumu ödemezsem ne olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Fatura borcu ödenmezse ne olur?

Son ödeme tarihi geçen fatura 5 gün daha açık kalır. Eğer borcunuzu 5 gün içerisinde ödemezseniz hattınız giden aramalara kapatılır ve size 3 gün daha ek süre verilir. 3 Gün içerisinde borç ödenmediğinde hattınız gelen aramalara kapatılır ve sizi arayanlar size ulaşamazlar.

Turkcell cihaz borcumu nasıl öğrenebilirim?

Faturalı
  1. Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz.
  2. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.
Daha fazla öğe...