Levosol şurup ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Levosol şurup ne işe yarar?
  2. Levopront 30 mg ne için kullanılır?
  3. Lavenil kaç yaş için?
  4. Prilam Dr tok karnına içilir mı?
  5. Levopront Öksürük şurubu mu?
  6. Avil şurup kaç yaşında kullanılır?

Levosol şurup ne işe yarar?

LEVOSOL,150 ml'lik şişede, 5 ml'lik işaretli ölçek ile beraber sunulan şuruptur. LEVOSOL, etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır.

Levopront 30 mg ne için kullanılır?

Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir. 4.2. Pozoloji ve uygulama şekli Pozoloji / Uygulama sıklığı ve süresi: Erişkinlerde: Günde 3 kez ve en az 6'şar saat ara ile 10 ml (60 mg) şurup (2 ölçek) uygulanır.

Lavenil kaç yaş için?

2 yaşından büyük çocuklarda kullanılır. 20-30 kg arasındaki çocuklara günde 3 defa 5 mL (tam dolu 1 ölçek) 30 kg'ın üstündeki çocuklara günde 3 defa 10 mL (tam dolu 2 ölçek) şeklinde uygulanır. Yaşlılarda kullanımı: LAVENİL dozu yaşlı hastalarda dikkatle saptanmalıdır.

Prilam Dr tok karnına içilir mı?

Günlük olarak önerilen maksimum dozaj 4 tablettir (bir adet sabah, bir adet öğleden sonra ve iki adet yatmadan önce). Uygulama şekli: PRİLAM DR'nin aç karnına bir bardak su ile alınması tavsiye edilir (Bakınız.

Levopront Öksürük şurubu mu?

LEVOPRONT, 150 ml'lik şişede, 5 ml'lik işaretli ölçek ile beraber sunulan şuruptur. LEVOPRONT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır.

Avil şurup kaç yaşında kullanılır?

1-3 yaş arası çocuklar: Günde 2-3 defa 1/2 ölçek. 12 yaşına kadar olan çocuklar: Günde 2-3 defa 1 ölçek. Yaşlılarda kullanımı: 60 yaş ve üzerindekilerde baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü (hipotansiyon) oluşturabileceğinden dikkatle uygulanmalıdır.