Samsung Electronics Türkiye Genel müdür?

İçindekiler:

  1. Samsung Electronics Türkiye Genel müdür?
  2. Samsung Genel Merkezi nerede?
  3. Samsung Türkiye resmi distribütörü kim?
  4. Barış Gökpınar kimdir?
  5. Samsung müşteri hizmetleri ücretli mı?
  6. Samsung Türkiye garantili ne demek?
  7. Samsung Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?
  8. KVK Türkiye garantili ne demek?

Samsung Electronics Türkiye Genel müdür?

Choi Byung Hee, yeni Samsung Türkiye Başkanı oldu.

Samsung Genel Merkezi nerede?

Suwon, Güney Kore Samsung/Genel merkezi

Samsung Türkiye resmi distribütörü kim?

Koyuncu Elektronik A.Ş.

Barış Gökpınar kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nü 1997'de bitiren Gökpınar, State University of West Georgia'da MBA programını bitirdi. Profesyonel hayatına 1998'de Worldspan'de Pazarlama Uzmanı olarak başladı. 2000-2004 yılları arasında Procter & Gamble'da Marka Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Samsung müşteri hizmetleri ücretli mı?

Bu servis için ödeme yapmalı mıyım? Hayır, Uzaktan Destek servisi tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Müşterilerimize cihazlarıyla ilgili en iyi desteği sunmak Samsung olarak önceliğimizdir.

Samsung Türkiye garantili ne demek?

Distribütör garantili cihaz Türkiye garantili olarak satışa sunulan bir ürünün kendi üretici firması tarafından garantisi bulunduğunu ifade eder. Samsung bir cihaz alıyorsanız size sunulan distribütör garantisi, cihazınızın Samsung Türkiye garantisi altında olduğunu ifade eder.

Samsung Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Telefonunuzdan *#06#* kodunu tuşlayın. Gelen kod cihazınızın IMEI numarası oluyor. Bu numara ile cihazın kutusunda yazan IMEI numarası aynı ise cihazınız, orijinal ve Samsung Türkiye garantisi kapsamında olarak geçiyor.

KVK Türkiye garantili ne demek?

Distribütör garantili ve diğer adıyla Türkiye garantili ürünler, direkt olarak üretici firmanın güvencesindedir. Ülkemizde satış yapan üretici firmalar, kullanıcılara tamir ve onarım gibi hizmetler sağlamak adına bir servise yetki vermektedir. Bunlar genellikle KVK, Genpa ve Telpa gibi servis ağlarıdır.