Burger King kaç saat çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Burger King kaç saat çalışıyor?
  2. Burger King kaç yaş sınırı?
  3. Burger King kaçta kapanıyor 2020?
  4. Mc Donalds kaç yaş sınırı?
  5. Burger King nasıl iş başvurusu yapılır?
  6. Restoranlar saat kaça kadar açık?
  7. Kafe ve restoranlar ne zaman kapanıyor?

Burger King kaç saat çalışıyor?

Burger King çalışma saatleri ise, fast food sevenler tarafından merak ediliyor. Kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olan Burger King AVM içindeki şubeleri, sabah 10:00'da mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 20:00'a kadar çalışmaya devam ediyor.

Burger King kaç yaş sınırı?

16 ile 18 yaş arası çalışanlar anne ve babalarından "çalışabilir" izin belgesi getirilmelidir.

Burger King kaçta kapanıyor 2020?

BURGER KING ÇALIŞMA SAATLERİ 2020 Avm dışında olan Burger King şubeleri ise sabah 07:30 da açılıp, gece 01:00'da kapanmaktadır. Burger King hafta sonu cumartesi ve pazar günleri ayrıca resmi tatillerde de hizmet vermektedir.

Mc Donalds kaç yaş sınırı?

başarı öykünüze başlayabilirsiniz. Restoranda çalışabilmem için en az kaç yaşında olmam gerekiyor? 16 yaşını doldurmuş kişiler McDonald's'ta çalışma şansına sahiptir. 16-18 yaş arası çalışanlar anne ve babalarından "çalışabilir" izin belgesi getirilmelidir.

Burger King nasıl iş başvurusu yapılır?

Çağrı merkezindeki arkadaşlarımız adayların ön bilgilerini alacaklar ve kaydedecekler. İkinci aşamada restoranlar başvuruları değerlendirip, uygun olanlar ile mülakat yapacak. Mülakat süreçleri sonunda en uygun adaylar restoranlarımızda, çağrı merkezimizde veya merkez ofisimizde istihdam edilebilecek.

Restoranlar saat kaça kadar açık?

- Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında masada servis, gel-al ve paket servis, 21.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, - Pazar günleri ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebileceklerdir.

Kafe ve restoranlar ne zaman kapanıyor?

Uzun bir süredir pandemi yasakları nedeniyle açılış ve kapanış saatleri sürekli olarak değişen bunun yanı sıra müşteri kabul etme ve sadece paket servis hizmeti gibi hizmet anlayışları koronavirüs tedbirleri kapsamında değişten restoran ve kafe çalışanlarının kısıtlamaları 1 Temmuz tarihinden itibaren kaldırıldı. 1 ...