VavaCars araç satiyor mu?

İçindekiler:

  1. VavaCars araç satiyor mu?
  2. VavaCars arabaları ne yapıyor?
  3. Ikinci el arabada kilometre en fazla kaç olmalı?
  4. VavaCars satın aldığı arabaları ne yapıyor?
  5. Wowwo kime ait?
  6. Otonakit nedir?

VavaCars araç satiyor mu?

Satmak istediğiniz bir aracınız varsa VavaCars'tan ücretsiz değerleme yani aracınıza çıkacak olan ortalama bir fiyat teklifi alabiliyorsunuz. ... Müşteriden satın alınan araçlar firmanın kurduğu açık sisteminde her hafta çarşamba günü saat 16'da satışa çıkarılıyor.

VavaCars arabaları ne yapıyor?

VavaCars aslında araç alırken ve satarken işleri daha da basite indirmek için üretilmiş bir sistem. Satmak istediğiniz bir aracınız varsa VavaCars'tan ücretsiz değerleme yani aracınıza çıkacak olan ortalama bir fiyat teklifi alabiliyorsunuz.

Ikinci el arabada kilometre en fazla kaç olmalı?

En ideal 70-90bin km yapmış ikinci el araçlardır.Birde kullanıcıyı tanımak lazım.Arabayı hor mu kullanmış , hep yetkili servislere mi gitmiş , araba vuruk mu bunlara hep bakmak lazım.Almadan önce sahibiyle beraber güzel bi testten geçirerek kendiniz bakmanız lazım.Site olarakta Hürriyet oto daha iyi.Aracın sahibi ...

VavaCars satın aldığı arabaları ne yapıyor?

VavaCars satın aldığı her aracın ekspertizini yaptırıp tüm durumunu belgelediği için de müşteriyle olan bağlarını rahatça kuvvetli hâle getirebiliyor. ... Ancak VavaCars, online platformda sizin belirleyeceğiniz bir limiti olan otomatik teklif sistemini kullanıcısına sunacak. SATIN ALDIĞIMIZ ARABAYI 8 GÜNDE SATIYORUZ!

Wowwo kime ait?

Yeşil Holding tarafından hayata geçirilen Wowwo, araç sahibi olmak isteyenleri finanse ediyor. 14.000'i aşkın araç portföyü ile Avrupa'nın en büyük araç stoğuna sahip olan sistem hâlihazırda 30 ilde binlerce üye galerisiyle hizmet ağını genişletiyor!

Otonakit nedir?

Otonakit, Borusan Holding kuruluşu olan Borusan Araç İhale şirketi bünyesinde ikinci el araç alım hizmeti veren bir markadır. ... Otonakit, aracını satmak isteyen herkese Borusan güvencesiyle online fiyat sunmakta, sürpriz olmadan, sorunsuz, hızlı ve anında alım hizmeti vermektedir.