BKM kitap sipariş kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. BKM kitap sipariş kaç günde gelir?
  2. BKM kitap kime ait?
  3. BKM Kitap yeri nerede?
  4. D&R internet sitesi güvenilir mi?
  5. BKM kitap hangi kargoyla calisiyor?
  6. BKM ürününüz hazırlanıyor ne demek?
  7. BKM Kitap Üyelik ücretli mi?
  8. BKM ye nasıl ulaşabilirim?
  9. BKM Istanbul Yolu şubesi hangi otobüs gider?
  10. Dr Favorilerim nerede?
  11. Dr hangi kargo ile çalışıyor?
  12. D&R kargosu kaç günde gelir?
  13. Kitap Yurdu kaç günde gelir?
  14. Ürün hazırlanıyor ne demek?
  15. BKM kitap da kapıda ödeme var mı?
  16. BKM Kitap üyeliği nasıl iptal edilir?

BKM kitap sipariş kaç günde gelir?

Siparişleriniz, banka onayı alındıktan veya sipariş onaylandıktan sonra, stoklarımızda mevcut ise en geç 3 iş günü içerisinde gönderimi sağlanacaktır. Mevcut değil ise ortak çalıştığımız tedarikçi firma veya yayınevlerinden temin edilip gönderim sağlanacaktır. Teslimat adresinin B.K.M.

BKM kitap kime ait?

BKM Kitabevi Kurucusu Kutbettin Bingölbalı, “İlk zamanlar ön yargılı yaklaşanlar olsa da, Bursa'da doğan ve büyüyen bir markayız, bundan da ayrıca gururluyuz” diyor ve ekliyor;” “Şimdi de çok büyük bir lojistik merkezi yatırımı yaptık.

BKM Kitap yeri nerede?

4500 m2 alana sahip BKM Kitap FSM Şubesi, Bursa'nın en işlek caddesi üzerine kurulmuş olup şehrin birçok alanından insanın buluşma noktası olmuştur. Türkiye'nin en büyük kitabevi olma özelliğini de elinde bulunduran FSM Şubemiz, cafe bölümüyle de eşsiz lezzetleri, benzersiz bir atmosferde birleştiriyor.

D&R internet sitesi güvenilir mi?

Güvenilirlik. Online alışveriş sitemiz olan dr.com.tr üzerinden aldığınız tüm ürünlerde, ulusal ve uluslararası güvenilirlik belgeleri (TSE, ISO, CE) bulunuyor. Böylece size, sadece orijinal ve kullanılmamış ürünlerin yer aldığı sitemiz üzerinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapmak kalıyor.

BKM kitap hangi kargoyla calisiyor?

Şu anda PTT, MNG ve Kargoist firmaları ile çalışmaktayız.

BKM ürününüz hazırlanıyor ne demek?

Sipariş Hazırlanıyor Ne Demek? Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. Kontrol tamamlandıktan sonra ürünlerinizin hepsi elimizde mevcutsa ilgili ürünler raflardan toplanıp siparişinize eklenmektedir.

BKM Kitap Üyelik ücretli mi?

Bkm kitap üyeliği için bir ücret ödemenize gerek yok. Üye olmak için bkmkitap.com adresine giriş yapmanız ve sağ üst köşedeki üye ol butonuna tıklamanız gerekiyor.

BKM ye nasıl ulaşabilirim?

İletişim
  1. Tel: + 18 18.
  2. Fax: + 70 85.
  3. E-Posta: bkm@bkmonline.net / [email protected].

BKM Istanbul Yolu şubesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları BKM yakınından geçiyor: 14/L-2, 17/D, 48/A, 8/L, B/39, H/4.

Dr Favorilerim nerede?

SATIN ALMA ADIMLARI Sitenin sağ üst kısmında yer alan “Sepetim”e, ardından “Sepete Git”e tıkladığınızda Sepetim başlığındaki sayfada ürünlerinizi göreceksiniz. Bu bölümde ayrıca ürünlerinizden daha sonra alacaklarınızı silebilir, favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Dr hangi kargo ile çalışıyor?

Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir kargo şirketiyle gönderilen ürünler iadesi ve ulaşım bedeli kabul edilmeyecektir. İade ve değişim ürünleri kesinlikle orjinal kutu ve ambalajı ile yapılmalıdır.

D&R kargosu kaç günde gelir?

“Standart Teslimat” seçeneğinde sipariş tarihinden sonra 1 - 5 iş günü içerisinde, “Hızlı Teslimat” seçeneğinde sipariş tarihinden 2 iş günü sonra, “Aynı Gün Teslimat” seçeneğinde, siparişinizi verdiğiniz gün için belirtilen saatleri arasında teslim edilir.

Kitap Yurdu kaç günde gelir?

Türkiye içinde genellikle 1-3 gün, yurt dışında ise 2-14 gündür. Siparişinizin Ulaşma Süresi: Ürünlerin Tedarik Süresi + Kargo Firmasının Teslim Süresi olarak hesaplanmaktadır.

Ürün hazırlanıyor ne demek?

Sipariş Hazırlanıyor Ne Demek? Siparişinizi oluşturduktan sonra siparişinizdeki ürünlerin kontrolü, elimizde mevcut olup olmadığı ile ilgili kontroller yapılmaktadır. ... Tüm ürünler aynı yerde ve rafta olmadığından sırasıyla siparişinize eklenmektedir, bu da hazırlık sürecimizi ifade etmektedir.

BKM kitap da kapıda ödeme var mı?

BKM üyeliği ile adres bilgilerinizi girerek kapıda ödeme seçeneğini tercih ediyorsunuz. Böylece internet üzerinden hiçbir ödeme yapmadan kitaplar size ulaştığında kapıda ödeme yapabiliyorsunuz. Tabi eğer sitemize üye olmadıysanız hemen olabilirsiniz.

BKM Kitap üyeliği nasıl iptal edilir?

Üye dilediği zaman üyeliğini sonlandırma hakkına sahiptir. Üyeliğinizi sonlandırdıktan sonra sitemiz ile tüm ilişkiniz kesilmiş olacaktır. Üyeliğinizi sonlandırmak için üye girişi yaptıktan sonra iletişim bilgileri sayfamızdan talebinizi iletmelisiniz.