Diş Randevusu Nasıl Alınır mhrs?

İçindekiler:

  1. Diş Randevusu Nasıl Alınır mhrs?
  2. Okmeydanı Randevu nasıl alınır?
  3. Diş randevusu için hangi numara aranır?
  4. Periodontolojiden nasıl randevu alınır?
  5. Çapa Tıp Fakültesi Diş Bölümü nereye taşındı?
  6. Çapa Diş randevu ne zaman açılıyor?

Diş Randevusu Nasıl Alınır mhrs?

MHRS üzerinden randevu alabilmek için ALO 182 hattımızı arayarak operatörlerimizden destek alabilirsiniz. MHRS web sayfası üzerinden randevu almak için; Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Okmeydanı Randevu nasıl alınır?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi internetten randevu alma. İnternetten randevu almak için yukarıda sol üst köşede bulunan randevu al butonuna basın. Ayrıca www.hastanerandevu.gov.tr veya www.mhrs.gov.tr adreslerine giriş yaparak da randevu alabilirsiniz.

Diş randevusu için hangi numara aranır?

ALO 182 aranarak; Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO182 çağrı merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır. ALO 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C.

Periodontolojiden nasıl randevu alınır?

Periodontoloji Uzmanına muayene olmak için öncelikle kurumdan bir hekime 182 veya Merkezi Randevu Sisteminden (MHRS) randevu alarak muayene olduktan sonra diş hekimi tarafından Periodontoloji Uzmanına sevki uygun görülen hastalar Periodontoloji randevusu için 182 veya Merkezi Randevu Sisteminden (MHRS) adresinden ...

Çapa Tıp Fakültesi Diş Bölümü nereye taşındı?

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin Çapa'daki binasında oluşan derin çatlaklar nedeniyle taşınması kararlaştırıldı. Diş Hekimliği Fakültesi, Beyazıt'taki Fen Fakültesi'nin Biyoloji Bölümü'nün olduğu binaya taşınacak.

Çapa Diş randevu ne zaman açılıyor?

Randevu sistemi 7 gün 24 saat açıktır. Randevu sisteminden 3 günlük randevu alınabilmektedir. Randevu sisteminden saat 20.00'den sonra yeni bir güne (4. güne) randevu alınabilmektedir.