Marmaray ile havaalanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Marmaray ile havaalanına nasıl gidilir?
  2. Sabiha Gökçenden Marmaraya nasıl geçerim?
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı Taksi ne kadar tutar?
  4. Esenler Otogarından Sabiha Gökçen Havaalanına nasıl gidilir?
  5. Sabiha Gökçen Viaport arası taksi ne kadar?
  6. Taksi km'de ne kadar yazar?

Marmaray ile havaalanına nasıl gidilir?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

Sabiha Gökçenden Marmaraya nasıl geçerim?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Pendik Marmaray durağına İETT MR60 hatlı otobüsler gidiyor. Ayrıca Sabiha Gökçenden kalkan E-9 Bostancı hattı da sahil yolundan Bostancıya gidiyor. O otobüslerle de Marmarayın birçok durağına gidebilirsin. İETT otobüsüne bir akbil ücretiyle biniliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Taksi ne kadar tutar?

ÇIKIŞ NOKTASIESKİ TARİFE İLE
Sabiha Gökçen Havalimanı190 TL
Sabiha Gökçen Havalimanı195 TL
Sabiha Gökçen Havalimanı167 TL
Sabiha Gökçen Havalimanı160 TL
24 satır daha

Esenler Otogarından Sabiha Gökçen Havaalanına nasıl gidilir?

Şüphesiz ki Esenler Otogarı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmenin kolay yolu taksi kullanmak. Esenler Otogarı'ndan kalkan taksilerle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortalama 70 – 80 dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Ancak, yolculuk için 1 TL civarında bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Sabiha Gökçen Viaport arası taksi ne kadar?

Viaport Alışveriş Merkezi Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul için güncel (2019) taksimetre açılış ücreti 5 TRY olup kilometre başına tarife 3.1 TRY 'dir.

Taksi km'de ne kadar yazar?

Taksilerde kullanılan taksimetrelerde km hesaplama aracı olarak kullanılır. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar km başına 3 lira 10 kuruş ödemektedir. Taksimetre açılış ücreti 5 TL ve minimum taksi ücreti ise, 23 TL olarak belirlenir.