VavaCars nerelerde var?

İçindekiler:

  1. VavaCars nerelerde var?
  2. Govde tipi nedir?
  3. VavaCars nasıl calisiyor?
  4. VavaCars ücretli mi?
  5. Arac marşpiyel neresi?
  6. Araç Sınıfı N1G ne demek?
  7. Heşbek ne demek?

VavaCars nerelerde var?

Şubeler. VavaCars'ın Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da şubeleri bulunmaktadır.

Govde tipi nedir?

Kısacası iki veya dört kapılı dörtten fazla kişinin seyahat edebildiği uzun şaseli araçlardır.

VavaCars nasıl calisiyor?

VavaCars talep edilmesi halinde müşterilerine otomobil fiyatı değerlendirme imkanını sunuyor. ... Bu ekranı da onaylayıp geçtikten sonra aracınızın fiyat değerlendirilmesi size sunuluyor. Eğer bu fiyat sizi tatmin eden seviyedeyse son adım olarak randevu alıyorsunuz.

VavaCars ücretli mi?

Ücretsiz Değerleme: Vava Cars'ın kurduğu teknolojik altyapı sayesinde aracını satmak isteyen kullanıcılar ilk olarak, vavacars.com.tr adresine otomobilinin bilgilerini girerek, hızlıca ücretsiz bir değerleme alabiliyor.

Arac marşpiyel neresi?

Araçta ön ve arka tekerleklerin arasında, kapının alt kısmında yer alan, arabaya her biniş ve inişe genellikle paçaların tozunu aldığı parçaya marşpiyel denir. Aracın yapısal şeklinin korunması ve gövdenin orta kısmının bükülmemesi için gövde tasarımında marşpiyel kullanılmaktadır.

Araç Sınıfı N1G ne demek?

“G” sembolü, “M” sembolü veya “N” sembolü ile birleşik kullanılmalıdır. Örneğin arazi tipi kullanıma uygun N1 sınıfı bir araç N1G olarak belirtilir.

Heşbek ne demek?

Hatchback, sözlük anlamıyla 3 veya 5 kapılı, 4 ve 4'den fazla oturma kapasitesine sahip ve bagaj uzantısı olmayan araçlardır. ... Sedan araçlara göre daha kısa olan hatchback araçlar, bagaj hacmi olarak daha fazla alan sağlarlar.